Нова мода! Карди Би си нашари косата с логото на Louis Vuitton

Нова мода! Карди Би си нашари косата с логото на Louis Vuitton

„Отпечатването” на определени символи и фигури може да се превърне в най-новата тенденция

След като само преди дни скандалната рап певица Карди Би шокира мрежата с провокативен стайлинг край басейна, днес тя “избухна” с нова доза колорит.

За да придобие интересната си визия, американката нашари косата си с логото на модната марка Louis Vuitton. Певицата и актриса винаги е залагала на прическите с по-натрапчив цвят, но на последните публикувани от нея кадри в Инстаграм е избрала класическото русо.

Косата и е прибрана на висока конска опашка, а най-интересното се крие отзад. По дължината на опашката на Би има логото и принт на бранда Louis Vuitton, който e сред любимите и. Коафьорската хрумка е дело на стилиста Токио Стайлз и е направена чрез цветен спрей и шаблон.

Световната звезда позира пред обектива облечена в къса пола с висока талия и кроп топ в кафяво. Разбира се, те отново са на любимата ѝ модна марка.

„Отпечатването“ на определени символи и фигури може би ще се превърне в най-новата тенденция в косите, продиктувана от рапърката и риалити звездата Ким Кардашян, която преди няколко месеца се появи със змийски принт за своя реклама.

Leave a Reply
Your email address will not be published. *