Партньор на Проватон
 Националите по кикбокс на лагер на НСБ „Спорт палас“

Националите по кикбокс на лагер на НСБ „Спорт палас“

Сподели в

Предстои (1 – 14 август) първият лагер за 2020 г. на националния отбор по кикбокс, съобщиха от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. Всички медалисти от 2019 г ще бъдат на централизирана подготовка на НСБ „Спорт палас“.

Федерацията е осигурила както на призьорите, така и на новите попълнения екипировка, хранителни добавки и всички необходими условия за нормалното протичане на тренировъчния процес.

Пресконференция по този повод ще има на 1 август от 18 ч., съпътствана с кратка презентация и последващо начало на първата тренировка. На въпроси на медиите ще отговарят председателят на конфедерацията Галин Димов, националните селекционери Владимир Вълев-Питбула и Станислав Бахчеванов, както и няколко от личните треньори заедно с медалистите от 2019 г.

Необходимо е всички журналисти да са на мястото на събитието поне 30 минути преди началото. Непосредствено след това всички репортери са поканени на организиран от федерацията коктейл, който ще се състои в летния ресторант на НСБ „Спорт палас“.

„В случай, че желаете да присъствате на пресконференцията, моля да ни изпратите на имейла потвърждение с имена и телефон за връзка на вашият кореспондент на имейл bulkick@abv.bg“, посочват от централата.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *