Партньор на Проватон
 Варненски ученици се запознаха с бойни спортове на специална шампионска демонстрация

Варненски ученици се запознаха с бойни спортове на специална шампионска демонстрация

Сподели в

Децата бяха гости в залата на СКБИ “ТИМ”

Ученици от варненското частно средно училище “Аз съм българче” гостуваха в залата на спортния клуб за бойни изкуства ТИМ. Главният треньор на клуба, майстора на спорта Красимир Димов, заедно с двамата шампиони по кикбокс и муай тай от клуба – Жулиян Желев и Пламен Колев, направиха презентация на бойните спортове кикбокс и муай тай.

ТИМ1

След кратко обяснение относно възникването и развитието на кикбокс и муай тай Краси, Жулиян и Пламен направиха демонстрация на ударните техники в тези два бойни спорта.

ТИМ 2

За финал малчуганите имаха възможността да проведат една истинска тренировка с истински шампиони.

Пламен Колев

Припомняме, че Пламен Колев се подготвяше за второто си участие на световното първенство в Тайланд, което бе отмемено заради пандемията от коронавирус. При дебюта си на най-големия форум по муай тай състезателят на СКБИ ТИМ се завърна с бронз.

ТИМ Краси

Негов треньор е легендата в този спорт – Красимир Димов, който е носител на първия медал за България от световното първенство в Тайланд през 2002 година. Година по-късно става бронзов медалист от същия форум. През 2004 г. печели европейска, балканска и средиземноморска титла по кикбокс и става шампион по  “бой без правила” от турнир във Варна. През 2005 г. е носител на интерконтинентална титла по бокс за професионалисти -Тайланд. Красимир Димов е многократен шампион на България по кикбокс и муай-тай. Номиниран е в десетката на най-добрите спортисти на страната през 2005 г. и на най-добрите спортисти на Варна за 2002, 2003, 2004, 2005 и 2006 г. Международен рефер по муай-тай, категория А. Носител е на наградата за най-добър треньор и най-добър съдия от турнир в Румъния през 2014 г.

ТИМ с деца

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *