Партньор на Проватон
 От полицията във Варна: По трупа, открит на Първа буна, има следи от насилствена смърт!

От полицията във Варна: По трупа, открит на Първа буна, има следи от насилствена смърт!

Сподели в

От полицията във Варна потвърдиха, че по трупа, открит в морето на Първа буна вчера, има следи от насилствена смърт. Ето официалната информация по случай:

На 21.07. т.г., около 11:45 часа, е постъпил сигнал за тяло, намиращо се във водата в района на Първа буна. След изваждането му е установено, че тялото е на мъж на видима възраст 45-50 години. При извършения оглед са констатирани следи от насилствена смърт.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по изясняване на причините и обстоятелствата, довели до смъртта на мъжа, продължават под надзора на Окръжната прокуратура във Варна.

Както Varna24.bg съобщи, Окръжна прокуратура Варна ръководи досъдебно производство за убийство.

Вчера от институцията съобщиха за медията ни, че в района на варненски плаж, в морето, е намерено безжизнено човешко тяло. Местопроизшествието незабавно е посетено от дежурен прокурор при Окръжната прокуратура в гр. Варна.

Под прякото негово ръководство, с неотложни следствени действия – оглед на местопроизшествие и разпити на свидетели, е започнало дело за установяване причината за смъртта на пострадалия.

Работната правна квалификация на разследването е по чл. 115 от НК.

Назначена е съдебно медицинска експертиза.

Работата по случая продължава. Допълнителни данни за него биха могли да бъдат оповестени едва след получаване експертното заключение на съдебните медици.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *