Партньор на Проватон
 Протеста във Варна показа, че не иска партии и знамена на ЕС

Протеста във Варна показа, че не иска партии и знамена на ЕС

Сподели в

За поредна вечер протестиращите във Варна показаха, че партии и знамена на Европейския съюз не са желани на протеста.

Още в началото на снощния протест представители на „ДСБ“ и „Да България“ се опитаха да поведат протеста носейки знамена на ЕС като тръгнаха в посока Севастопол, но за тяхно учудване мирния протест ги остави сами и се насочи към Орбита със стотици развяти Български знамена. Останали сами, след като разбраха, че никой няма да ги последва тръгнаха след протеста, макар че бяха видимо изолирани.

Силна Варна припомня, че в първите дни на протестите „стари партийни муцуни“ като Борислав Гуцанов и Костадин Костадинов се опитаха да ги “яхнат”, но съвсем явно им бе показано, че не са желани и няма да бъдат допуснати, както те и други политически партии, така и провокатори. Костадинов даже в негов стил беше облякъл хората си в черни фланелки, в стил на наказатели.

Сега по същия начин, с игнор, показват на „ДСБ“ и Да България“, че те и знамена на ЕС не са желани. Да се усетят сами! Този протест е съвсем различен. Този протест е от мирни и обикновени хора. Никой няма да ги нагруби. Никой няма да ги изгони. Просто ще ги игнорират.

Още повече, че преди два дни “ДСБ – Варна” са пуснали обява, с която търсят смели знаменосци.

В партийното съобщение пише:Колеги, събираме група от 10-20 души знаменосци и охраняващи флаговете за понеделник. За предпочитане мъже, способни да се подчиняват на единни инструкции за 1 час, да се движат в компактна група и да реагират адекватно и респектиращо на агресия от малоумниците на Копейкин, без да влизат в словесни двубои с тях“!

Явно толкова и хора имат, че им се налага да немат.

След този автогол по-добре довечера да последват участта на Гуцанов и Костадинов и да се покрият.

Очаквайте подробности…

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *