Партньор на Проватон
 4 зодии, които обичат секса за една нощ

4 зодии, които обичат секса за една нощ

Сподели в

Кои са тези страстни любовници, обичащи приключенията без ангажименти

Сексът за една нощ е табу за някои и забавление за други. Четири зодиакални знака са особено привързани към този тип неангажиращи интимности, защото обичат забавленията без обвързване. Това ги прави и много добри любовници с доста опит и въображение. Тези четири зодии имат силно изразена сексуалност и са склонни да експериментират без колебания. Кои са те?

Стрелец

Стрелците са едни от най-забавните представители в зодиака. Те са винаги готови за купон. Барове, музика и танци до сутринта, приключения и шумни компании са само част от любимите им занимания, включително и интимните преживявания за една нощ. Като едни от най-големите приключенци в зодиака, Стрелците са непрекъснато в търсене на огнената, всепоглъщаща и интересна любов, която да ги изненадва всеки ден. И в това търсене те откриват много други мимолетни връзки, които поддържат пламъка им по време на търсенето.

Стрелците знаят как да омагьосват. Ще привлекат вниманието ви, ще ви заведат на купон до зори, а след това ще ви поканят в дома си, обзаведен в невероятно ексцентричен и приглушено секси осветление. Изкуството да прелъстяват е в кръвта на Стрелците. Когато си набележат някого, не се отказват, докато не го вкарат в леглото си.

Телец

Телците винаги знаят как да ви накарат да се чувствате специални, глезени и обгрижвани. Дори да е само за една нощ, Телецът ще засвидетелства цялото внимание, на което е способен, за да си прекара шеметно. Ще ви обсипе с шампанско и бонбони, ще ви ухажва и залива с комплименти. Телците знаят как да го правят бавно и приятно, така че никога да не го забравите.

Дори на сутринта очаквайте изненади – специална закуска, вкусни изкушения, горещо кафе и цветя. Всичко това може да ви накара да си мислите, че ще има и втора среща, но това изобщо не е задължително. Телците се влюбват трудно. Това не им пречи да се забавляват преди това и да го правят по всички възможни начини без да скъпят жестовете си. Просто не бързайте да мислите, че Телецът е влюбен във вас, дори да ви обсипе с вниманието си. Ако срещата не се повтори, значи сте попаднали в капана на еднодневната любов на Телеца.

Скорпион

Скорпионите са едни от най-големите почитатели на секса за една нощ. Те са влюбени до уши в себе си и рядко могат да изпитат силни искрени чувства към друг човек. Затова са големи почитатели на неангажиращите еднократни връзки. Доставят им удоволствие без да объркват и усложняват живота им. Сексът за една нощ е типично проявление на тъмната страна на Скорпиона, която заема голяма част от личността му. Ако вие сте секси и привлекателни, и се намирате в компания от много хора, сред които има Скорпион, бъдете сигурни, че ще бъдете старателно и агресивно ухажвани, докато не се предадете.

Скорпионите са комбинация от страст, приключения, горещи и шеметни връзки без обвързване, които лесно успяват да съблазняват с чара си. Те са идеалната свалка за една нощ, защото са една от най-авантюристично настроените зодии.

Козирог

Козирозите правят едни от най-шеметните еднодневни любовни връзки. Никога няма да ви оставят, ако са ви набелязали като страстна цел. Ще ви изпратят съобщения, ще ви изпратят дори кола, която да ви вземе и да ви доведе в тяхното любовно царство. Преди да сте се опитали да откажете, ще се озовете в тяхната прегръдка в ергенската им квартира за забавления. Козирозите не се срамуват и страхуват да кажат онова, което мислят. Директни са и ще ви обстрелват със съблазнителни изречения, докато не се поддадете на изкушението.

Бъдете сигурни, че Козирогът няма да ви даде годежен пръстен скоро, ако изобщо ви е поканил на втора среща. Той се нуждае от повече време, за да се увери в това дали има чувства. А дотогава той предпочита да залага на секса за една нощ, който му носи удовлетворение и го държи далеч от стреса на връзките. Не забравяйте, че вие вероятно не сте единственият контакт в списъка му с телефони за еднократни забавления.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *