Партньор на Проватон
 Зад всяка добра идея стоят хиляди лоши

Зад всяка добра идея стоят хиляди лоши

Сподели в

В Силициевата долина обичаме хубавите истории за успеха. Марк Рандолф – авторът на „Това никога няма да стане (Раждането на НЕТФЛИКС и удивителният живот на една идея), издание на „Сиела”.

И така Марк Рандолф – за идеята, променила всичко, за просветлението, получено посред нощ, за безкрайните разговори на тема: ами ако го направим по друг начин?

„Те са в унисон с романтичната ни представа за вдъхновението или гения. Ние искаме нашите Нютоновци да седят под дървото, когато ябълката падне. Искаме Архимедовци във ваната. Истината обикновено е доста по-сложна. Истината е, че зад всяка добра идея стоят хиляди лоши. И понякога е много трудно да определим коя каква е. През 1997 г. аз знаех само, че искам да основа собствена компания и да продавам нещо по интернет. Изглежда невероятно, че от тези две желания се роди една от най-големите медийни компании в света. Но идеята за „Нетфликс“ не се роди в момент на божествено вдъхновение, тя не се появи в готовия си вид – полезна, съвършена, непогрешима. Извървяхме дълъг път, затова сега искам да ви разкажа за всичко, с което се преборихме, и да споделя с вас всичко, което научихме”, казва Марк Рандолф.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *