Партньор на Проватон
 В МУ продължават кандидатстудентските изпити

В МУ продължават кандидатстудентските изпити

Сподели в

Препитват по “Социална медицина и здравен мениджмънт“ в понеделник

На 20 юли ще се проведе писменият изпит по „Социална медицина и здравен мениджмънт” за специалността „Управление на здравните грижи”, образователно-квалификационна степен „Бакалавър”. Изпитът ще се състои във II Аудитория на Медицински университет – Варна (ул. „Марин Дринов” №55, етаж 3). Кандидат-студентите трябва да заемат местата си в аудиторията от 7:30 до 8:30 часа, да носят лична карта и документ за явяване на изпит (картонче с входящ номер), напомнят от университета.

В 9:00 ч. ще бъде изтеглена комбинация от 30 тестови въпроса, за решаването на които кандидатите ще имат на разположение 3 часа.

Кандидатстудентските изпити в МУ-Варна се провеждат в присъствен формат и при спазване на всички противоепидемични мерки и актуалните разпоредби на Министъра на здравеопазването.

Устният изпит за тази специалност ще се проведе на 24.07.2020 г. и ще включва устен отговор на един въпрос от програмата за подготовка за конкурса и интервю с кандидата относно вижданията му за професионална реализация. Кандидат-студентите трябва да заемат местата си от 8:00 до 8:30 часа в кабинет 308 на Регионалната здравна инспекция, на адрес: гр. Варна, ул. „Брегалница” №3. До устен изпит се допускат само кандидатите с оценка от писмения изпит най-малко „3.00″.

Черно море

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *