Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 18 юли: Близнаци – денят е идеален да излезете от града, Лъв – внимавайте

Дневен хороскоп за 18 юли: Близнаци – денят е идеален да излезете от града, Лъв – внимавайте

Сподели в

Овен

Чрез дисциплина и постоянство ще  постигате големи резултати. Денят е изключително благоприятен за преодоляване на сериозни проблеми. Ще бъдете особено успешни – когато си вършите работата докрай, без да се отклонявате от своята цел.

Чувството за любов и приятелство ще ви позволи да търсите интимен контакт с любим за вас човек. Вероятно, ще се наложи да отдадете повече привързаност и нежност към партньора си и членовете на семейството. Ще бъде ползотворно, ако оцените собствените си грешки.

Телец

Днес ще се наложи да помислете добре от какво се нуждаете. Помислете за вашите желания и потребности, след което се ангажирайте активно с тях.

През изминалите дни сте били под влиянието на силно вътрешно напрежение, което ви е накарало да реагирате спонтанно и за най-малките неща. Затова, дайте си почивка и не мислете за миналото и изпитайте радостта от самия ден.

Близнаци

Денят е идеален да излезете от града и да се насладите на спокойствието и хармонията в природата. Ако през седмицата много работите и нямате тази възможност, то днес се откъснете от шума и динамиката, за да почувствате близостта на партньора си.

Късметът ще бъде на ваша страна днес. Вероятно, получавате огромен звезден тласък и ще можете да направите живота си много успешен. Волята и чувствата няма да бъдат в противоречие.

Рак

През този ден липсата на информация може да ви депресира или да изпитате комплекс за малоценност.  От една страна, не трябва да се страхувате да придобиете повече информативни познания, но от друга страна не трябва да се впускате в неща, които не ви засягат чак толкова много.

При възможност ще бъде добре да сте с любим за вас човек, за да почувствате днешната хармония. Ако не сте в настроение,  просто направите първата стъпка, за да осъществите комуникация с партньора ви.

Лъв

Днес ще прекарате денят в спокойствие и уют. Ще бъдете очарователни и адаптивни. И все пак бъдете внимателни, защото тази ваша чувствителност може да бъде наранена от груби аргументи и думи от страна на някои хора.

Днес имате възможност да си прекарате чудесно с любимият човек или с вашият домашен любимец. Ще бъдете в настроение за забавление и удоволствие.

Дева

Някои неща могат да ви обезпокоят днес, но това ще стане единствено по ваша преценка.  Възползвайте се от този ден и предайте на живота си по-индивидуално докосване. Може да се чувствате по особен начин, както когато правите нещо ново.

Днес, вероятно ще сте склонни да се държите като дете, което се нуждае от подкрепа. Насладете се на грижите, които ще ви бъдат предоставени. Опитайте се да изграждате мостове и да вкарвате повече цвят във взаимоотношенията си.

Везни

Изглежда, че през този ден имате всичко необходимо, за да се почувствате щастливи. Затова се налага да се погрижите преди всичко за себе си, за да получите своето благополучие.

Вашата самоувереност може да ви накара да изглеждате много съпричастни към хората, но другите има вероятност да го интерпретират като арогантност от вашата страна. Внимавайте с прекалената чувствителност към обкръжението.

Скорпион

Изглежда, че през този ден имате всичко необходимо, за да се почувствате щастливи. Затова се налага да се погрижите преди всичко за себе си, за да получите своето благополучие.

Вашата самоувереност може да ви накара да изглеждате много съпричастни към хората, но другите има вероятност да го интерпретират като арогантност от вашата страна. Внимавайте с прекалената чувствителност към обкръжението.

Стрелец

Вълна от доверие, благодарност и любов ще допринесе за вашето добро настроение. Но монетата си има и обратната страна. Вероятно, ще бъдете изненадани от факта , че ще се оставите да бъдете заблудени от поведението на повечето хора.

Бъдете с трезво и ясно мислене. За да избегнете недоразуменията, трябва да се стремите към ясна формулировка и конкретни изявления по важните въпроси. И най-вече уверете се, че сте правилно разбрани. 

Козирог

Днес, защитавайте собствената си позиция и използвайте способностите си да убеждавате другите. Идеите ви ще излязат на преден план, без да се сблъскват с тези на близките ви. Това е така, защото сте уверени и преди всичко толерантни.

През този ден, вероятно ще можете да увеличите значително благосъстоянието си. Най-добре заложете на малките си желания и може би ще получите благодат за по-големите си такива. 

Водолей

Днес, вероятно ще поемете инициативата във ваши ръце, за да се насладите на летните емоции. Може да бъдете в компания с приятели, но се опитайте да избегнете въпроси, които са свързани с работа и пари.

Каквото и да възнамерявате да извършите през този ден, го направете със сърцето си. Най-добре ще бъде да активирате своята детска спонтанност.

Риби

Днес ще получите повече, отколкото заслужавате, каквото и да означава това. Вероятно, ще бъдете капризни повече от обичайното, поставяйки си твърде високи изисквания спрямо обкръжението си.

Бъдете по сдържани, защото вероятността  от бурни реакции е голяма. Покажете своето душевно величие, чрез пословичната си толерантност към близките ви хора.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *