Партньор на Проватон
 Милионери от прехода на протеста във Варна (СНИМКИ и ДОКУМЕНТИ)

Милионери от прехода на протеста във Варна (СНИМКИ и ДОКУМЕНТИ)

Сподели в

„Леви” и „десни” милионери от прехода крачат в общ строй на протест срещу властта и скандират срещу мафията. Собственици на тузарски имоти в Морската градина и луксозни коли са се наредили в редиците на обикновените хора, излезли по улиците на Варна.

Неуспешният кандидат на Радан Кънев за кмет на града – Чавдар Трифонов се бори с мафията и зове за оставка от луксозния си дом в сърцето на Морската градина.

Чавдар Трифонов

Докато вееше зелената идея за чиста природа, той се е настанил на панорамната Станчова алея в парка – емблематичен пример за двойния стандарт, който прилагат хората на Иван Костов.

документ

Друга изявена фигура от тъмносините Нелко Начев, който оглавява „Да, България” – Варна, както вече стана известно, е участвал заедно с брат си в приватизацията на държавната фирма „Лазурен бряг 91” ЕООД, заедно с притежаваните от нея сгради – калните бани, съблекалните и други имоти на Алея Първа (документи). Сред крупните имотните сделки с негово участие е и придобиването чрез заменки на над 40 дка в курортен комплекс „Камчия”.

На поредна нова кола RANGE ROVER SPORT се радва лидерът на БСП-Варна Борислав Гуцанов, свързан в момента със заведения на плажа и новостроящ се билдинг, известен като К-55 заради височината си от 55 метра.

Гуцанов

Днес знаковият червен политик крачи на протеста рамо до рамо с личния си кандидат за кмет на местните избори – лидерът на партия „Възраждане” Костадин Костадинов. „Човекът от народа”, добил популярност като Костя Копейкин, за по-малко от година се радва на нова кола и тузарски дом на брега на варненското езеро.

Костя Копейкин

След като изхарчи субсидията от около 1 млн. лв., протестите за него са бърз трамплин към власт и повече пари, включително и с призиви за излизане на България от ЕС.

ВН

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *