Партньор на Проватон
 Мощен звук и 100% рок на концерта на група „Сигнал” във Варна

Мощен звук и 100% рок на концерта на група „Сигнал” във Варна

Сподели в

Легендите от „Сигнал” са на път да сменят познатото си лого за концерта си на 23 юли 2020 в летния театър във Варна. Засипани от телефонни обаждания с въпроса ще го има ли концертът и дали Ковид-19 ще попречи на провеждането му, организторите също са готови да се съгласят с музикантите и да изберат едно от стотиците предложения на феновете. Сред тях и някои особено интересни, които будят усмивка: „Рок танци с Ковид” , „Ковид-19 е по малко от Сигнал 42 години” и т.н. Организаторите са решили, че до края на тази седмица ще бъде избрано ново лого.

Те очакват активност и нови идеи от феновете на фейсбук страницата на събитието. Фронтменът Данчо Караджов, който вече се премести в лятната си резиденция на морето, потвърди, че групата е подготвила най-празничния си рок концерт за Варна, и с радост отбеляза, че фенове от цялата страна вече са потвърдили присъствие.

Неговата идея за лого на концерта също е интересна: „Рокендрол пандемия 2020”.

Още два интересни акцента ще видят феновете на групата на концерта във Варна.
Рокери от страната подготвят мото шествие с флагове на сигналистите. Втората изненада, е че за първи път по покана на г-н Караджов концерта ще подгрее младата група „Rival Nation” с програма от световни рок хитове.

Организаторите уточняват, че проявата ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки и заетост на Летен театър на 50% от капацитета му! Билети за концерта на „Сигнал” се продават на касата на Летен театър и в мрежата на Ивентим.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *