Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 13 – 19 юли

Любовен хороскоп за 13 – 19 юли

Сподели в

Тази седмица Слънцето ще се противопостави на Юпитер и на Плутон. Във връзките са възможни борби за власт, конфликти, разочароващи събития. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои от вас ще бъдат фокусирани повече върху работата, отколкото върху любовта, изключвайки вниманието на потенциален ухажор. А дали не се страхувате да дадете шанс на този романс? Може би не бива да бързате с крайните решения, Овни. Ако се намирате във връзка, не забравяйте че все още се усещат вибрациите на ретроградния Меркурий.

Телец

Телци, тази седмица ще очаровате с вашите положителни качества, сред които е и интелектът ви. Внимание няма да ви липсва, но някой може да се почувства недостоен за вас и да се поколебае дали да направи следващата крачка. Ако сте във връзка, може би е добра идея да не се фокусирате само върху отрицателните черти на половинката си. Вижте най-доброто в партньора си и покажете и своята светла страна.

Близнаци

За обвързаните представители на зодията не са изключени спорове с любимия човек. Те най-вероятно ще възникнат в резултат на финансови въпроси. Може да се почувствате силно разочаровани, но добрата комуникация може да помогне за разрешаването на ситуацията.Необвързаните Близнаци може да пренебрегнат евентуален любовен интерес към тях, защото той или тя не отговаря на техните финансови стандарти. Не правете тази грешка.

Рак

Слънцето ще се противопостави на Плутон по оста на връзката ви, което може да направи неспокоен любовния ви живот. Възможно е с любимия човек да се опитате да се налагате един над друг. Може би той или тя, има нещо, което не желае да сподели с вас.Необвързаните Раци ще се радват на внимание, но дали всеки заслужава вашето?

Лъв

Някои от вас може да се почувстват уморени от сегашната си връзка. Може би любимият човек не ви показва нужната подкрепа и вие поемате по-голяма отговорност. Всичко това може да доведе до сериозен конфликт. Време е за сериозен разговор, не го отлагайте.

Дева

Казват, че любовта понякога е като бойно поле и точно така може да се почувствате тази седмица. Плутон е във вашия сектор на романтиката и в сряда ще се противопостави на Слънцето. Това може да доведе до любовен триъгълник, без значение дали сте във връзка или не. Дали този риск си струва? Внимавайте, Деви!

Везни

Някой от членовете на семейството може да пречи на връзката ви, неодобрявайки романтичните ви избори. Дали ще успее да подейства разрушително на вашите взаимоотношения, зависи изцяло от вас. Ако търсите своята половинка, не споделяйте със семейството си, в случай, че има някой, който е привлякъл вниманието ви. Като цяло, нека роднините да стоят далече от любовния ви живот.

Скорпион

Думите имат голяма сила, затова внимавайте как ще ги използвате в любовта. Любимият човек може да се почувства уязвим от вас, обиден. По възможност отложете важните разговори, избягвайте споровете. Изборът на думи и тон на разговора важи и за тези от вас, които са необвързани, но имат някой, който е привлякъл вниманието им.

Стрелец

Стрелците ще се чувстват така, сякаш заслужават да имат последна дума, що се отнася до финансите във връзката им. Възможни са конфликти с любимия човек, а думите ви да го засегнат силно. Ще бъде предизвикателство, но можете да се справите заедно.

Козирог

Уважаеми Козирози, Плутон е планетата на властта и контрола, сега се движи през вашия знак. В резултат на това научавате важни уроци за личното „овластяване“, както и правилното използване на „властта“. Но тъй като Слънцето ще се противопостави на Плутон, това може да доведе до объркване. Избягвайте конфликтите с любимия човек.

Водолей

Ако търсите нова любов, може да се фокусирате твърде много върху минали разочарования, което ще постави бариера между вас и потенциални ухажори. Бъдете внимателни, защото емоциите ви може да попречат на щастието ви. Не забравяйте, че думите и действията ни понякога въпреки да мислим, че показват любов, всъщност действат обратно.

Риби

Добре е да държите приятелите си далеч от любовния живот, защото някой от тях може да ви пречи. Така ще си спестите много главоболия. Ако вече си имате половинка, отделете повече време за романтика, ако напоследък е липсвала.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *