Партньор на Проватон
 ХраноПолис – Варна гостува в Св. св. Константин и Елена през юли

ХраноПолис – Варна гостува в Св. св. Константин и Елена през юли

Сподели в

ХраноПолис – Варна започва с пътешествията си из града, а първата спирка ще бъде Търговски център “Приморски” в красивия курортен комплекс Св.св. Константин и Елена. Събитието “Hranopolis Foods & Crafts”  ще се проведе в два поредни уикенда: от 10-ти до 12-ти юли и от 17-ти до 19-ти юли, от 11:00 до 20:30 часа, като обещава да поднесе много приятни изненади на всички свои гости.

Феновете на качествените продукти ще могат да запознаят с богатото разнообразие от плодове, зеленчуци, млечни продукти, мед и пчелни продукти, крафт бира и ароматно българско вино, идващи директно от малките ферми и производители в страната.

Посетителите ще могат да се насладят и на неустоими кулинарни изкушения, като сочно барбекю, домашни сладкиши, ръчно приготвени сладки, белгийски шоколад, пухкави понички и свежа домашна лимонада.

В допълнение към вкусните предложения, “Hranopolis Foods & Crafts” са подготвили и специални крафт изненади, сред които демонстрации на тъкане на стан, както и щандове с плетива, ръчно изработени бижута и красиви аксесоари, на които можете да откриете всякакви уникални съкровища за себе си или за подарък на любим човек.

ХраноПолис е инициатива, която стартира в края на месец май, с цел да даде по-голяма възможност за изява на българските производители. Новият варненски пазар насърчава използването на родни продукти и запазване на здравето и икономиката на страната, чрез осъзнато пазаруване и подбор на качествена храна и занаятчийски предмети с доказан произход от местни ферми, градини и творци.

Повече информация за събитието и цялостната инициатива можете да откриете във фейсбук страницата на пазара.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *