Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 6 – 12 юли

Любовен хороскоп за 6 – 12 юли

Сподели в

Очаквайте една емоционална седмица по отношение на любовта. Марс и Меркурий може да внесат известно напрежение. Важно е да внимаваме много с думите си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовната седмица за Овните може да бъде по-напрегната от обикновено. Емоциите ви ще вземат своя връх. Ако не се опитате да ги овладеете, напълно ще ви превземат, а това може да повлияе отрицателно на връзката ви. Ако има въпрос, който искате да обсъдите с любимия човек, направете го, но с добър тон. Намерете си забавления, с които да отпуснете напрежението.

Телец

Ако напоследък сте се чувствали разочаровани от действията или бездействията на партньора ви, тази седмица няма да мълчите повече. Не са изключени спорове, затова внимавайте как ще преминете през тях. Ако сте необвързани, социалният живот ще ви носи удовлетворение, възможни са и флиртове, дори с някой от близкото ви обкръжение.

Близнаци

Някои от близките ви приятели ще изкаже мнението си за човек, към когото изпитвате силни емоции. Дали в думите му няма истина относно тази личност? Обвързаните Близнаци ще имат възможността да проведат задълбочени разговори с любимия човек. Потенциалът за романтика е добър, възползвайте се.

Рак

Представителите на зодия Рак ще трябва да внимават много с думите, за да не съжаляват в даден момент. Неудовлетворението ви е продиктувано от факта, че половинката ви не действа по начина, по който ви се иска. И това може да се отнася за всичко, включително и за секса.Необвързаните може да имат добри възможности за флирт, но те както и отсрещната страна, първоначално ще тръгнат с някои резерви.

Лъв

Обвързаните Лъвове също може да преминат през спорове с половинката си. Вие сте убедени във вашата правота по някои въпроси и не желаете да видите другата гледна точка. Колкото повече любимият човек се опитва да ви убеди в обратното, толкова повече ще се повишава градусът на напрежение. Ако търсите любовта, спрете да се опитвате да убедите някого, че вие не сте за изпускане. Вие сте великолепни, не насилвайте събитията.

Дева

Девите е добре да не споделят интимния си живот с приятели, защото може да станат обект на клюки, интриги. Ако търсите любов, то тази седмица не очаквайте някакви резки промени в любовния ви живот. Обвързаните представители на зодия Дева ще се радват на романтика, но не бива да чакат само половинката им да създава хубави мигове.

Везни

На Везните ще се наложи да вземат някои решения свързани с работата, а това да доведе до евентуални спорове с любимия човек. Липсата на подкрепа и разбиране може да ви разочарова, защото очаквате отсрещната страна да бъде също толкова отдадена, колкото сте и вие. Необвързаните ще осъзнаят, че е време да обърнат повече внимание на личния си живот, а не да са толкова фокусирани върху работата.

Скорпион

Без значение какво се случва в любовния ви живот, тази седмица ще се възползвате от подкрепата на звездите. Обвързаните ще имат хубава седмица с приятни емоции. Необвързаните Скорпиони ще имат известно ниво на спокойствие и ще помислят много върху това какво искат в любовта. Възможно е да разберете, че някой изпитва емоции към вас.

Стрелец

Ако се опитвате да привлечете някого към себе си, внимавайте с думите, действията си, защото може да имат обратен ефект. Липсата на търпение може да ви изиграе лоша шега. Не забравяйте, че сте в етап „опознаване“. Нека всичко протича естествено. За обвързаните е хубаво да си осигурят повече време с любимия човек.

Козирог

Комуникацията с половинката може напълно да се обърка тази седмица. Меркурий ще окаже влияние на вашия сектор на взаимоотношенията, но ще бъде в напрегната позиция към Марс. Напрежението произлиза от проблем, който не е решен. Внимавайте с емоциите и разрешете казуса спокойно с любимия човек. Необвързаните, дори да имат някой, който е привлякъл вниманието им, е добре да не споделят любовния си живот с близки и приятели.

Водолей

Необвързаните Водолеи може да се разочароват от запознанствата и това какви личности привличат към себе си. Разликите помежду ви ще ви напрягат и отблъскват. Няма да сте готови на компромиси и може би и не трябва. Обвързаните е добре да не правят от малките проблеми грандиозни, а да се фокусират повече върху романтиката.

Риби

Меркурий ще се насочи към вашия сектор на романтиката. Някои Риби ще трябва да вземат важно решение, като това дали да дадат втори шанс на бившата си половинка. А може би си почивате за известно време от срещи, от любовта? Не бързайте с крайните решения. Ако вече сте намерили любовта, очаква ви хубава седмица.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *