Партньор на Проватон
 Хороскоп за 2 юли: Финансов подем за Близнаците, печеливш ден за Раците

Хороскоп за 2 юли: Финансов подем за Близнаците, печеливш ден за Раците

Сподели в

Овен

Някой специален за вас човек може да иска да се свърже с вас по телефона или чрез социалните мрежи, така че бъде бдителни. Комуникацията ви ще бъде пълноценна.

Имайте една на ум, когато водите лични разговори с колегите ви. Не смесвайте личните и професионалните въпроси, за да не останете неприятно изненадани. Не разчитайте, че тайните ви няма да бъдат разкрити.

Радвайте се на благополучието си сега, вместо непрестанно да мислите за бъдещето. Поглезете се с нещо, което обичате и не притеснявайте да похарчите малко пари днес.

Телец

Сега е моментът, в който да поговорите с партньора ви на някои по-сериозни теми. Лесно ще убедите половинката си, че мнението ви е най-доброто за вашата връзка.

Очаква ви дълъг работен ден с множество работа. Вероятно всичко в офиса ви ще бъде пълен хаос и ще трябва малко по малко да отметнете задачите. Подгответе се да си вземете и работа за вкъщи.

Трудно е да предвидите всички непредвидени разходи, така че не забравяйте да заделяте едни 10 % от приходите ви, за да имате авариен фонд за извънредни ситуации. Спестеното сега ще ви спаси в бъдеще.

Близнаци

Отделете си малко време, в което да прекарате насаме с любовта на живота си и да споделите най-искрените си чувства. Лесно ще достигнете до сърцето на партньора си с мили думи, нежни прегръдки и целувки.

Днес, ще работите изключително добре с ваш колега, който много прилича на вас по характер. Ще се стиковате перфектно и работата ви ще бъде изключително ползотворна.

Ще се радвате на финансов подем, така че продължете да прилагате настоящата си бизнес стратегия, без да изпадате в крайно консервативен режим. Инвестирайте в иновации и нови технологии.

Рак

Днес, ще се чувствате прекрасно в компанията на любимия ви човек. Откритото и честно говорене помежду ви ще направи връзката ви още по-хармонична и здрава.

Работата ви ще върви добре, но през целия ден мисълта ви може да бъде заета от това, с каква вечеря да впечатлите партньора си. Свършете ангажиментите си на работното си място и чак след това може да си позволите да мислите за лични въпроси, които биха ви разсеяли от задълженията в службата ви.

Ще имате шанс да изкарате малко допълнителни пари и да си стъпите на краката за момента. Не харчете всичко на момента, тъй като подобни печеливши дни може да няма скоро.

Лъв

Сега е моментът да бъдете по-дръзки и да споделете онова нещо на партньора си, което отдавна отлагате. Не се страхувайте да предложите нещо ново за двама ви като двойка.

Днес, може да изпитате истинска досада от работата ви и ако не се раздвижите малко, ще сте в изключително вяло и летаргично настроение. Постарайте се да не влизате в конфликти с колегите ви и да не създавате впечатление на мързелив човек.

Ще сте спокойни относно банковата ви сметка и спестените пари в нея. Въздържанието от импулсивни покупки ще даде своите плодове, така че може да дишате по-спокойно и да направите обичайните си покупки.

Дева

Сега е моментът да седнете с партньора ви и да обсъдите съвместното ви бъдеще. Постарайте се да не прекъсвате половинката си и след като изслушате внимателно партньора си, изложете вашето мнение.

Дори, работохолици като вас се нуждаят от малко почивка. Дайте си малко време за отдих, за да си презаредите батериите. Не чакайте да рухнете здравословно и да ви бъде наложена принудителна почивка.

Вероятно, днес ще сте фокусирани твърде много към миналото и парите, които е можело да спестите, а не сте. Гледайте напред в бъдещето и помислете как да си заработите допълнителни пари, вместо да мислите за миналото.

Везни

Днес, партньорът ви може да е доста кисел и да не иска да говорите за сериозни неща. Имайте търпение, докато хладината в отношенията ви отмине, но все дръжте на своето мнение.

Не позволявайте неудовлетворението ви от ниската ви заплата, да си личи пред шефовете ви и колегите ви. Преди да сте си намерили по-добро работно място, не е добра идея да недоволствате.

Днес, ще сте много доволни от себе си и новите си навици за харчене. Игнорирането на емоционални покупки ще ви донесе удовлетворение, че вече подхождате по-разумно с финансите си.

Скорпион

В момента планетите са в добра позиция за вас и ще се чувствате готови да опитате нови неща с партньора ви. Не се страхувайте да предложите щурите си идеи на любимия ви човек. Ще бъдат приети радушно. Само опитайте.

Говоренето е в кръвта ви и мислите, че по този начин може да убедите всеки да застане на ваша страна. Само, че днес може да се натъкнете на клиенти, които не обичат да им се говори много и не приемат омайването с думи за нещо добро.

Ако сте в добро финансово състояние, не си мислете, че може да си купите всичко с пари. Влезте в положението на ваши близки, които са изпаднали в трудно положение и не бъдете твърде високомерни и критични към другите.

Стрелец

Малките проблеми и дребните спорове може да нанесат големи поражения днес. Не се палете от най-малкото и запазете самообладание, за да не се карате за незначителни неща. Открийте баланса.

Днес, може да получите признание и похвала от шефовете ви за вашата лоялност и работохолизъм. Определено, ще бъдете отличени като човек, на когото може да се разчита във всеки един момент. Сега е моментът да поискате повишение.

В разгара на лятото ще имате желание да подмените целия си гардероб, но го направете постепенно, а не изведнъж. Съобразете се с месечния си бюджет, все пак освен дрехи и обувки, ще са ви нужни и други неща.

Козирог

Вие ще сте водещата сила в двойката ви днес и от вас ще зависи всичко. И все пак дайте шанс на партньора ви да си изкаже мнението, преди да го убедите, че вие сте прави.

Няма да ви е скучно на работното ви място през този ден. Възможно е да бъдете изпратени на място извън офиса ви, за да свършите даден ангажимент или да вземете /или занесете/ някои документи.

Ако смятате да купувате някакъв вид техника, направете малко проучване в интернет като сравните цени и характеристики и не се хвърляйте непременно на най-новите модели. Заложете на нещо изпитано и доказало се във времето.

Водолей

Опипайте почвата и се уверете, че партньорът ви е в добро настроение, преди да вземете инициативата за сериозна дискусия. Ако усетите, че моментът не е подходящ, по-добре отложете важните въпроси за обсъждане за друг по-благоприятен ден.

С колкото и работа да ви затрупват днес, не започвайте нещо ново, преди да сте свършили с това, което сте започнали. Работете по хронологичен ред, като започнете от най-старите неща и постепенно отивате към най-новите.

Визията ви за бъдещето може да е много по-ясна, отколкото преди един месец, така че сега много по-лесно ще откриете мотивация да спестявате и да сте по-прецизни при пазаруване.

Риби

Макар и да имате доста разнородни интереси и всеки един от двойката ви да се вълнува от различни неща в момента, мислите ви един за друг ще ви обединят. Оставете се на вълната от добри чувства да ви отведе от морето от любов.

Обърнете внимание на детайлите и малките грешки, които могат да бъдат допуснати от бързане. Не поемайте твърде много ангажименти, ако не сте сигурни, че може да ги свършите в рамките на деня. Не се изсилвайте много, за да не се провалите.

Днес, ще се почувствате вдъхновени за пазар и нови придобивки. Шопинга ще ви направи малко по-щастливи и удовлетворени. Отпуснете се и не мислете за това колко пари сте изхарчили. Заслужавате от време на време да се поглезите.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *