Партньор на Проватон
 Признаци на привидно ангажираща връзка

Признаци на привидно ангажираща връзка

Сподели в

Първите пориви на любовта винаги могат да се окажат заблуждаващи. Човек тъкмо си мисли, че е открил партньора, с когото да изгради истински ангажираща връзка, а след това осъзнава, че нещата стоят по съвсем различен начин. За да сме сигурни дали половинката ни наистина е отговорна към нас и има истински намерения за бъдещето, трябва да следим за някои признаци, които показват отношението му към нас. Ако тези признаци подсказват, че връзката ни е привидно ангажираща, значи сме се излъгали.

Той ви критикува едва доловимо или явно

Комплиментите, които ви прави, всъщност са шега. Той се подиграва уж на майтап с вашите интереси и мечти. Човек, който ви обича не би се държал иронично с нещата, които ви вълнуват или които казвате. С времето тези леки иронични шеги ще се превърнат в постоянна критика, която ще ви изяжда.

Той казва, че ви обича твърде рано

Един от червените флагове на фалшивата любов е твърде раното признание, че ви обича. Любовта не идва веднага. Вероятността да се случи така е много малка и ако чувате „обичам те“ в началото на вашите срещи или в зората на връзката ви, винаги трябва да имате едно наум.

Ентусиазмът му започва силно, но внезапно стихва

Причините за такова поведение могат да са много. Каквото и да е предизвикало внезапното охладняване на ентусиазма и чувствата му, това е лош признак, че той вероятно вече няма намерения за ангажираща връзка и тя е привидно такава само във вашите очи.

Той ви притиска да правите компромиси

Свикнали сме да смятаме, че компромисите са основна градивна частица на една щастлива и дълготрайна връзка. Когато обаче единият от партньорите постоянно притиска другия да прави поредица от компромиси, това е лош сигнал за вашето щастие в бъдещето. Ще бъдете постоянно притискани да правите жертви в името на неговото щастие.

Вие правите повечето планове

Любовта може да ви заслепи за известно време и да не забележите този признак на едностранчивост във връзката, но ако вие поемате инициативата да правите краткосрочни и дългосрочни планове, това е знак, че връзката ви е привидно ангажираща.

Той е спрял да бъде внимателен

В началото той често ви е държал за ръка, кавалерствал ви е, внимавал е какво говори, отделял ви е време, в което да прекарвате заедно и да правите нещата, които ви харесват. Ако сега това се е променило и той е престанал да бъде така внимателен към вас, това означава, че реално не го интересувате.

Той поставя работата и приятелите като приоритет пред вас

Важно е вие и вашият партньор да имате своите общи и отделни приятели, но това не означава, че той трябва да ви пренебрегва в тяхна полза. Работата е другото най-често извинение, което помага на хората, които нямат истински ангажиращи намерения, да извинят отсъствието си.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *