Партньор на Проватон
 6 признака, че партньорът ви е истински закрилник

6 признака, че партньорът ви е истински закрилник

Сподели в

Коя жена не си мечтае за половинка, която да се отнася с нея като с принцеса. Един истински рицар, който да е неин любим и същевременно пазител и закрилник. Е, съществуват и такива мъже. Въпреки че нямат броня и векът е 21-ви, закрилници сред мъжете има и е истинско щастие, ако вашият партньор е именно такъв. Не сте си дали сметка за това? Убедете се сами, като проверите дали притежава следните качества.

Той притежава домашен любимец

Може да ви се струва като нещо нормално, но да отглеждаш домашни любимци си е признак на покровителство и закрилничество, на желание да пазиш някого и да го даряваш с любов. Неслучайно не всеки мъж гледа куче или котка. Онези, които го правят, носят тази закрилническа черта в кръвта си.

Отнася се добре със сервитьорите

Този косвен показател на съпричастие и закрилничество вероятно трудно би ви подсказал именно това, но е така. Ако партньорът ви се държи любезно и учтиво с хора от обслужващия персонал, значи той притежава добро сърце. Хората, които проявяват унизително отношение към подобни служители са хора, с които е по-добре да нямате връзка. Тези хора в даден момент ще проявят подобно отношение и към вас.

Говорите за безопасен секс

Мъжете, които имат отговорно отношение към всичко в живота, говорят открито за безопасен секс. На такива мъже може да се разчита за всичко, защото те проявяват отговорност и внимание към своето и вашето бъдеще.

Той няма търпение да се запознае с родителите ви

Ако сте открили партньор, който иска връзката ви да е открита и да опознае още по-дълбоко вътрешния ви свят чрез вашите най-близки роднини, е мъж, на когото можете да разчитате. Той е закрилник и пазител, който оценява семейните ценности и иска да има свое семейство, за което да се грижи.

Той говори свободно с приятелите ви

Да влезеш в света на любимата си половинка означава да се впишеш в приятелския ѝ кръг. Това понякога е нелека задача, защото приятелите са и големи съдници. Те не дават така лесно приятелката си и искат най-доброто за нея. Ако вашият партньор общува с приятелите ви без проблеми, това е страхотен знак.

Няма нужда да се преструвате, когато сте с него

За да се харесат на партньорите си, много жени играят роли, правят се на такива, каквито не са, защото знаят, че партньорът им харесва тези измислени черти в тях, а не самите тях. Щом при вас не се налагат подобни сцени, вие сте открили мъж, който ви обича истински и който е ваш закрилник.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *