Партньор на Проватон
 Хороскоп за 27 юни: Лъвове – навлизате в силен период, Деви – оставете недоразуменията

Хороскоп за 27 юни: Лъвове – навлизате в силен период, Деви – оставете недоразуменията

Сподели в

Овен

За някои представители на този зодиакален знак предстои силно изявена нова връзка.  Има вероятност да направите добро впечатление и на някой, от когото сте привлечени. Опитайте се да изразите истинските си чувства и още в началото ще имате готовност за истински и трайни отношения.

На теб, Овен, давам това семе, за да имаш честта да го засееш пръв. Тъй като за всяко семе, което засяваш, още един милион нови ще се умножат в твоята ръка. Ти няма да имаш време да видиш как израства семето, тъй като всяко от тях създава повече, отколкото засяваш. Ти ще бъдеш първият, който ще проникне в почвата на човешкия ум с моята идея. Но не е твоя работа да се грижиш за идеята, нито да я поставяш под съмнение. Твоят живот е действие и единственото действие, което аз ти приписвам, е да накараш хората да осъзнаят моето творение. За твоята всеотдайна работа, ти подарявам самочувствие. „Или нека се хване за силата Ми За да се примири с Мене! Да! нека се примири с Мене.“ – Исая (27:5).

Телец

През тази събота ви очакват противоречиви събития в любовта. Много от очакванията ви ще бъдат, както приятни, така и разочароващи. Кои от тях ще преобладават, до голяма степен ще зависи от вас самите.

На теб, Телец, аз давам мощта да вградиш семето в разума. Твоята работа е голяма и изисква търпение, тъй като е необходимо да довършиш всичко, което си започнал или семената ще бъдат разпилени от вятъра. Ти не трябва да оспорваш, нито да променяш своето решение по средата, нито да зависиш от другите за това, което те моля да направиш. Поради това аз те дарявам със сила. Използвай я мъдро. „Те не знаят пътя на мира, И няма правосъдие в стъпките им; Сами си изкривиха пътищата; Никой, който ходи в тях, не знае мир.“ – Исая (59:8).

Близнаци

През целия ден любовните интереси ще се пресичат в желанието за пари  имущество и покупки. Сякаш планетата Венера се е настанила във вашият дом, и това ще бъде очевидна  предпоставка за съчетаване между любов и пари. Възможно е семейните двойки да кроят бъдещи финансови планове.

На теб, Близнаци, аз давам въпросите без отговорите, така че да можеш да накараш всички да разберат какво виждат около себе си. Ти никога няма да знаеш защо хората говорят или слушат, но в твоето издирване на отговора ти ще намериш моя дар – Знанието. „Затова правосъдието отстъпи назад И правдата стои далеч; Защото истината падна на площада, И правотата не може да влезе,“ – Исая (59:19). „Като кажеш на вързаните: Излезте, – На ония, които са в тъмнината: Явете се. Те ще пасат край пътищата, И пасбищата им ще бъдат по високите голи височини.“ – Исая (49:9)..

Рак

Денят не предразполага за лекомислени развлечения. Възможно е при семейните в последният момент да се проявят нежелателни спорове и препирни от битов характер. Най-вероятно негативизмът ще бъде отзвук от миналото и на двамата.

На теб, Рак, аз възлагам задачата да учиш хората на чувства. Моята идея е ти да ги накараш да се смеят или да плачат, така че всичко, което виждат и мислят да породи удовлетворение, идващо отвътре. Затова аз ти давам дар – семейството, за да е пълно твоето удовлетворение.

„Изкупените от Господа ще се върнат, И ще дойдат с възклицание в Сион; Вечно веселие ще бъде на главата им; Ще придобият радост и веселие; А скръб и въздишане ще побягнат.“ – Исая (35:10).

Лъв

Ако днес търсите щастието ще го намерите удобно настанено във вашият дом сред семейното огнище. От днес вие навлизате в много силен период, когато можете да сбъднете всяко свое желание, да срещнете сърдечност, която да блика трайно в живота ви.

Лъв Твоята задача е да представиш моето творение пред света, в цялата му брилянтност. Но трябва да бъдеш внимателен с гордостта си и да помниш, че това е мое творение, не твое. Но ако ти забравиш това, хората ще те презират. Има повече радост в работата, която ти давам, ако я свършиш добре. Поради това ти дарявам Чест. И опознай тайните на божията чаша. „Защото в ръката на Господа има чаша, и виното се пени; Тя е пълна с подправено вино, от което и Той налива; И даже дрождето му ще прецедят и ще изпият всичките нечестиви на земята.“ – Псалми (75:8).

Дева

Препоръчително е да оставите всички недоразумения зад гърба си. Не е необходимо да бъдете твърде сдържани към хората, които може да са допуснали грешки в миналото, ала които ясно показват, че са се разкаяли по някакъв начин.

Теб, Дева, ще помоля да проследиш всичко, което човекът е направил с моето творение. Трябва да проследиш внимателно неговите пътища и да му напомниш за неговите грешки, така че чрез теб моето творение да бъде усъвършенствано. За това, което ще направиш, аз ти давам чиста мисъл. Дарявам те със семето на Словото. „Сеячът излезе да сее семето си; и когато сееше, едно падна край пътя; и затъпка се, и небесните птици го изкълваха.“ – Лука (8:5). „Прочее, ето значението на притчата. Семето е Божието слово.“ – Лука (8:11).

Везни

Семейните двойки навярно ще се дистанцират от някакви вредни нагласи или поне ще се опитат. Това ще бъде голяма стъпка напред, която следва да бъде споделена и ще бъде добре да скрепи отношенията, засилвайки връзката.

На теб, Везни, аз възлагам мисията на служенето, така че човек да бъде разумен в дълга си към другите. Да може да се научи на съдружие, а също и да отразява другата страна на своите действия. Аз ще те поставя навсякъде, където има раздор и за твоите усилия ще ти даря Любовта. „Защото, ако служението на онова, което докарва осъждане, стана със слава, служението на онова, което докарва правда, го надминава много повече в слава.“- 2 Коринтяни (3:9). „Но макар че се принасям аз като възлияние върху жертвата и служението на вашата вяра, радвам се и с всички вас се радвам.“ – Филипяни (2:17).

Скорпион

Възможно е и да не останете доволни от това как вървят нещата в любовен план през този ден. Макар и изпълнени с ентусиазъм, все още ще бъдете обзети от някаква несигурност, поне в първия ден от уикенда. Въпреки денят изпълнен с перипетии, ще успеете да впечатлите някого.

На теб, Скорпион, възлагам много трудна задача. Ти ще имаш способността да познаваш умовете на хората, но няма да ти позволя да говориш за това, което си научил. Много пъти ще страдаш от това, което виждаш и в своето страдание ще се обърнеш срещу мен и ще забравиш, че това не съм аз, а извращението на моята идея, която причинява твоята болка. Ти ще опознаеш толкова много човека, че ще го видиш като животно и ще се бориш толкова много с неговите животински инстинкти в себе си, че ще загубиш пътя си; но когато накрая се върнеш при мен, Скорпион, аз имам за теб върховния дар на Целта. „Който бидейки охулван, хула не отвръщаше; като страдаше, не заплашваше; но предаваше делото Си на Този, Който съди справедливо;“ – 1 Петрово (2:23).

Стрелец

Правете това, което чувствате, защото чувствата са най-движещата част от всяка връзка. Не се подчинявайте на идеята, че е твърде късно да се обичате, твърде късно да простите или твърде рано за нещо друго любовта.

Стрелец, желая от теб да накараш хората да се смеят, тъй като поради неразбирането на моята идея те се огорчават. Чрез смеха е нужно да дадеш на човека надежда, та чрез надеждата да обърне очите си към мен. Ще влияеш на много животи, макар и за миг, но ще разбереш и тревогите на всеки живот, който докосваш. На теб, Стрелец, аз давам дара на безграничното изобилие, за да можеш да го разпростреш така, че да достигне всеки мрачен ъгъл и да го освети. „После видях един ангел, стоящ в слънцето; и, извиквайки със силен глас, каза на всичките птици, които летят посред небето: Дойдете, събирайте се за великата Божия вечеря,“ – Откровение (19:17).

Козирог

В случай, че все още проявявате съмнения в човека до вас, тогава ще се наложи да се дистанцирате от него, за да разберете какво точно искате от него. Вкратце, вие едва ли ще пожелаете да допуснете допълнителни недоразумения.

От теб, Козирог, аз искам да научиш хората да работят. Твоята задача не е лека, тъй като ще усетиш делата на хората върху собствените си плещи; но за робския ти товар аз поставям отговорността на хората в твоите ръце. „Чрез угнетителен съд биде грабнат; А кой от Неговия род разсъждаваше, Че биде отсечен отсред земята на живите Поради престъплението на Моите люде, върху които трябваше да падне ударът?“ – Исая (53:8). „Защото милост искам, а не жертва, И познаване Бога повече от всеизгаряния.“ – Осия (6:6)..

Водолей

Вероятно опитите за любовна еквилибристика и тънки сметки могат да ви накарат да допуснете някаква емоционална грешка. Ще бъдете изнервени и по-малко склонни към разум. Може да се случи така, че се наложи да живеете с вината през няколко дни.

На теб, Водолей, аз давам концепцията на бъдещето, така че човек да може да вижда и други възможности. Ти ще страдаш заради самота си, защото аз няма да ти позволя да си присвоиш моята любов. Но затова, че ще обърнеш погледа на човека към нови възможности, аз ти давам дара на Свободата, така че в свободата си да продължиш да служиш на човечеството. „Но който вникне в съвършения закон на свободата и постоянствува, той, като не е забравлив слушател, но деятелен изпълнител, ще бъде блажен в дейността си.“ – Яков (1:25).

Риби

Много вероятно днес трудно да вземате решения, които могат да повлияят твърде много на любимите хора около вас. Това ще означава, че нямате пълно доверие в тях или не знаете как да ги привлечете. Поработете върху емоционалната си крехкост.

На теб, Риби, аз възлагам най-трудната задача от всички. Аз искам ти да събереш цялото човешко страдание и да го върнеш при мен. Твоите сълзи накрая трябва да станат мои сълзи. Страданието, което ще поемеш, е резултат от човешкото неразбиране на моята идея, но ти трябва да дадеш на човека състрадание, за да може той да опита отново. За тази най-тежка задача аз ти давам най-големия дар. Ти ще си единственото от всичките ми дванадесет деца, което ще ме разбере. Този дар на разбирането е за теб, Риби, защото, когато се опиташ да го предадеш на човека, той Няма да те слуша. „Ония, които сеят със сълзи, С радост ще пожънат.“ – Псалми (126:5).

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *