Партньор на Проватон
 Нова доза хумор и забавление подготвят от култовата варненска група “Тутурутка”

Нова доза хумор и забавление подготвят от култовата варненска група “Тутурутка”

Сподели в

Нова поредна доза хумор и забавление подготвят от култовата варненска група “Тутурутка”, съобщиха шоумените за Varna24.bg.

Мултимедийният спектакъл, който вече репетират варненските гларуси, ще има премиера на 8.08 от 8;00ч. вечерта в Летен театър Варна. Тази година групата празнува 25 години на сцена. Юбилея ще даде старт на турне из цяла България. Да се готвят Бургас на 15 август, Плевен на 9 септември и Велико Търново на 10 септември. Още дати предстоят скоро в календара.

Зевзеците повдигнаха завесата на кухнята си и споделиха, че зрителите ще могат да видят и премиера на “Плажа 20”. Видеото е продължение на скечовете им от 2000г. заснети на Централен плаж Варна и култовия  атракцион Ролбата. Герой ще бъдат отново бат Жоро, бат Петьо и бат Ицо.

Новият скеч представя концесионери на плажа, които се справят умело с новите мерки, спуснати от правителството 60/40. 60 човека са уволнили, а на 40 не са платили. Амбулантния търговец Събчо, продължава с продажбата на тестове за коронавирус, тестове за бременност и дезинфектанти.  Полицаите от 2 –ро курортно управление ще пишат глоби и ще съблюдават за инциденти по време на сезона, а те не липсват! Групата подготвя и скечове на живо като гарантират два часа смехотерапия през горещите августовски вечери. Световни конспирации, супер герой, много песни и танци подготвя екипа. Момчетата от “Тутурутка” казват, че който дойде на концертите ще съжалява, но ако не дойде, ще съжалява два пъти повече!

Билети сa вече в продажба  само през платформата на Грабо.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *