Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 22 – 28 юни

Любовен хороскоп за 22 – 28 юни

Сподели в

Венера приключва своята ретроградна фаза, след като влезе в нея на 13 май. Марс също се намесва в любовния живот на зодиите и можем да кажем, че идва нова и хубава енергия. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Когато става въпрос за любовния ви живот, това е седмицата, в която ще започнете да изразявате по-ясно своите мисли. Венера ще окаже влияние върху вашия сектор на комуникацията и ще ви помогне много в романтичен план. Марс също ще добави страстна енергия. Ето защо, ако сте решили да промените нещо във връзката си или сега сте на етап опознаване с някого – действайте.

Телец

Ако в последните седмици сте анализирали отношенията на някого, към когото изпитвате силни емоции, то сега ще вземете крайно решение. Не поставяйте своето щастие в чуждите ръце. Знайте собствената си стойност и ако някой не ви приема такива каквито сте, може би е настъпил моментът за промяна.

Близнаци

В последните седмици планетата на любовта Венера се движеше ретроградно през вашия знак. Това нейно движение ще приключи на 25 юни. Много вероятно е да сте били обзети от мисли за миналото, които са ви карали да се чувствате нещастни. А може би сериозно сте поставили под въпрос настоящата си връзка. Без значение дали сте обвързани или не, от тази седмица нещата в любовта ще ви се представят в нова и хубава светлина.

Рак

Всичко от което се нуждаехте, бе малко време, за да помислите върху любовния си живот. Имаше ли смисъл от това? Венера приключва своята ретроградна фаза, която започна на 13 май. Ако досега е имало застой по отношение на любовта, сега всичко ще бъде по-динамично. Желанието ви за любов също ще се събуди.

Лъв

Уморени сте от любовни обърквания. Венера бе ретроградна във вашия сектор на приятелството и много е възможно да се окаже, че имате обожатели във вашия близък кръг. Тази седмица ще вземете важни решения в тази посока. Ако си имате любим човек, желанието ви за романтика ще се повиши и ще имате добри възможности да си създадете приятни емоции.

Дева

Темите за парите и секса ще бъдат основни спорове през тази седмица. Вие имате една гледна точка, половинката ви своя. Нито един от вас не е готов да прави компромиси, което може да доведе до още повече недоразумения. Деви, проблемите не се решават, ако не сте готови на компромиси. Ако сте необвързани, то може да имате възможност за интимна сексуална среща с някого. Очаква ви вълнуваща седмица!

Везни

Везните ще видят светлина по отношение на любовта. Любовния ви хороскоп за тази седмица разкрива, че с любимия човек ще можете да изгладите някои различия помежду ви. Тези които досега са си задавали въпроси относно личност, с която смятат, че се различават, може да достигнат до истината, че този човек все пак е подходящ за връзка.

Скорпион

Ако сте обвързани, вие и вашият партньор, най-накрая ще започнете да виждате някакво движение напред относно финансовото ви състояние. Без значение за какво се отнася, проблемите ще бъдат разрешени, а романтиката помежду ви – възстановена. Необвързаните представители на зодията ги очаква вълнуваща седмица.

Стрелец

Уважаеми Стрелци, сърцето ви ще започне отново да усеща любовта! Обвързаните ще направят преоценка на отношенията си и решенията, които са взели до момента. За щастие, повече няма да се фокусирате върху миналото, а ще сте готови да започнете нова страница. Марс ще окаже подкрепата си на необвързаните и е възможно да стигнете до интимност с някой специален за вас човек.

Козирог

Ако любовният ви живот не ви е носил радост през последните седмици, значи сте напът да направите огромна промяна. Никоя любов не си струва сълзите и страданията ви. За някои от вас, това означава край на взаимоотношения. Не бива да правите компромиси с основните си нужди и желания в една връзка. Време е за промяна.

Водолей

Необвързаните представители на зодията ще се чувстват така, сякаш любовният им живот е в застой. Възможно е стари любови да напомнят за себе си. Венера ще ви окаже своята подкрепа и много от желанията ви, без значение дали сте обвързани или търсите любовта, ще се осъществят.

Риби

Обвързаните Риби ще вземат важни решения. Някои от вас може да закупят нов дом. С половинката ще мислите в една посока, което ще улесни много процесите. Ако все още нямате любим човек до себе си, тази седмица няма да се случи нещо кой знае какво в любовен план, но чакането ще си заслужава.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *