Партньор на Проватон
 5 зодии, които се влюбват в потенциала на партньора си, не в него

5 зодии, които се влюбват в потенциала на партньора си, не в него

Сподели в

Не можете да промените природата на партньора си. Не можете да очаквате, че ще успеете да промените мисленето му, начините му на действие, подходите му, дори възгледите му за живота. Това няма да е честно и няма да доведе до щастлив край на връзката ви в бъдеще.

Въпреки това има някои зодиакални знаци, които не се отказват в опитите да променят партньорите си. Във всяка своя връзка започват с опитите да променят партньора си по свой вкус. Тези 5 зодии всъщност се влюбват в потенциала на партньора си, в това какъв би могъл да стане в бъдеще, а не в такъв, какъвто е в момента. Този подход често води до разочарование и прогонва щастието.

Риби

Проблемът на Рибите е, че се влюбват много бързо. Те хлътват почти веднага след първите разговори с партньора им. Това дава основа за богатата им фантазия и въображение. Те започват да мечтаят каква ще бъде връзката им в бъдеще, колко перфектен би могъл да бъде партньорът им. Започват да му придават качества, които той вероятно не притежава, а просто им се иска да е така. Заради това често следват разочарования с течение на времето. Когато Рибите опознаят партньора си и осъзнаят, че не е такъв, за какъвто са го смятали, идеализираната картина започва да добива мрачни цветове.

Везни

Везните са известни с това, че понякога са напълно погълнати от повърхностните си представи, красотата на човека срещу тях и се впускат във връзки само на тази основа. Не се стараят да отделят време да опознаят някого навреме преди да решат дали да му дадат сърцето си. Затова и често страдат. Прекрасната обвивка на човека до тях може да е наистина чудесна, но не е достатъчна, за да се превърне връзката им в успешна любовна история. Повърхностният подход на Везните им изиграва лоша шега, което ги прави още по-колебливи в изборите им впоследствие. Затова в много случаи реагират погрешно в бъдещите си връзки, опитвайки се да променят партньорите си така, че да ги превърнат в мечтаната партия. Разбира се, това често е обречено на провал.

Стрелец

Стрелецът много често поставя прегради между себе си и партньорите си. Когато става въпрос за любов, Стрелците са трудно доверчиви и в стремежа си да се предпазят много често остават твърде дистанцирани от партньорите си, което им пречи да ги опознаят. Така си изграждат погрешни представи и се влюбват в потенциала на партньорите си, не в самите тях. Нерядко се чувстват измамени и намразват половинките си. А всъщност те самите са си изградили собствени фантазии за образа им, който след това ги е разочаровал. Стрелците са много умели, когато се отнася до това да скрият истинската си същност. Затова подсъзнателно те не могат да допуснат, че някой би бил по-умел в това отношение от тях и често приемат твърде буквално образа на половинките си, докато не ги опознаят.

Близнаци

Близнаците имат талант да виждат хората такива, каквито им се ще да бъдат. Те не са такива в действителност, а на Близнаците им трябва доста време, докато осъзнаят това и се разочароват в крайна сметка. Тяхната въздушна природа ги кара да не се задълбочават особено в анализа на партньорите си. Те действат импулсивно. Мигновено се влюбват и придават всички божествени качества на половинките си, като ги смятат за перфектни. Близнаците имат достатъчно високо самочувствие, че ще успеят да манипулират партньора си и да го накарат да се държи и мисли по начина, който те искат от него, за да го направят идеалния партньор.

Рак

Ракът прави едно и също всеки път – влюбва се и превръща любимия си човек в най-добрата възможна версия, за която мечтае. Тази версия е по-скоро това, за което Ракът мечтае, а не това, което е партньорът му в реалността. Той прави това с партньорите си, с приятелите си, с всички. Ето защо и толкова често се чувства разочарован и предаден. Ракът вярва, че с постоянство и корекции ще накара човека до себе си да се промени. Той използва и комплименти като част от стратегията си за насърчаване на посоката, в която иска партньорът му да се развива. Много често Раците не осъзнават, че упражняването на допълнителен натиск върху партньорите им оказва доста вредно влияние върху отношенията им и драстично ги отдалечава от щастието.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *