Партньор на Проватон
 Нимфоманията: Мечта или проклятие?

Нимфоманията: Мечта или проклятие?

Сподели в

Много мъже не биха отказали безкраен секс

От древни времена мъжете мечтаят за нимфи, които отвеждат пътешественици в гората и се отдават на любовни страсти с тях. Според митологията нимфите са много ненаситни жени и само истински бог може да ги задоволи.
Днес жените, които се наричат нимфи или нимфоманки, са тези които не могат да се наситят на любовните ласки и живеят не в гората, а сред нас. От незапомнени времена мъжете са мечтали да намерят жена, която винаги е готова за секс.
Странно е, но фантазиите им не са безпочвени. Такива жени наистина съществуват и се наричат нимфоманки.
Нимфоманията е вид хиперсексуалност. С тази болест жената не обича само секса. Тя не може да получи достатъчно от него. Винаги й се струва малко и това е истинско мъчение.
Причините за това поведение могат да бъдат различни. Нарушаването на хормоналната система води до промени в либидото, чрез нимфоманията може да се появи шизофрения и биполярно разстройство. Това е заболяване, което трябва да се лекува с медикаменти и психотерапия.
Това мечта ли е?

Много мъже не биха отказали безкраен секс. Но дали е толкова готино, колкото изглежда? Всъщност момичетата, страдащи от нимфомания, наистина са различни от другите. Момичетата с този проблем са ориентирани към секса и собственото си удоволствие. Те мислят за партньора много по-малко, отколкото за себе си.
Ако смятате, че разнообразен секс ви очаква с нимфоманка, тогава жестоко грешите. Важно е жените с това разстройство да задоволяват нуждите си, а не да се грижат за вас.
Мъжете, които са изправени пред този проблем, често не са в състояние да задоволят желанията на жените си. В този случай тя търси любов отстрани и то повече от веднъж.
Всичко това води често до раздяла, защото никой човек не може да понася постоянни изневери.
Нимфоманията е проклятие за жената. Разбира се, в много филми и книги тази болест е романизирана, обещавайки на мъжа безпрецедентно удоволствие. Но за съжаление, както можехте да разберете, това не е така.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *