Партньор на Проватон
 Започва набирането на младежки проекти във Варна

Започва набирането на младежки проекти във Варна

Сподели в

За шестнадесета поредна година Общината ще финансира проекти на неправителствени организации по програма “Младежки дейности”

За шестнадесета поредна година Община Варна ще финансира проекти на неправителствени организации по програма „Младежки дейности”. От днес – 18-ти юни електронната платформа е отворена за подаване на проектни предложения.

По програмата могат да кандидатстват организации, регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел в обществена полза, национално представени младежки организации (с клон или секция във Варна), които осъществяват дейността си на територията на общината. Приоритетни през тази година ще бъдат идеи, свързани с младежко предприемачество и опазване на околната среда. Всяка неправителствена организация има право да кандидатства с едно проектно предложение на стойност до 8 000 лв. То трябва да е с продължителност минимум три месеца и да обхваща периода от 15-ти юли до 15-ти октомври.

В електронната платформа са публикувани: Наредба за условията и реда за финансово подпомагане на младежки проекти, указания за подаване и отчитане на проектните предложения и всички необходими документи за кандидатстване. Срокът е до 10:00 ч. на 02.07.2020г.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *