Партньор на Проватон
 Въпроси, които ще ви помогнат да решите дали той е единственият

Въпроси, които ще ви помогнат да решите дали той е единственият

Сподели в

Отговорете си на тях, за да разберете дали сте открили истинската любов

Когато срещнем любовта е лесно да се заблудим, че тя е онази, която сме търсили, вечната любов, която искаме да споделим с любимия човек до края на живота си. Розовите очила ни пречат в такива моменти да разберем обективно дали сме намерили единствения партньор, с когото ще сме щастливи завинаги.
За да разберете дали сте открили специалната си половинка, отговорете си на тези въпроси. Те ще ви помогнат да решите.
Той единственият ли е или ви се иска да е така?
Понякога сме склонни да проектираме черти у партньорите си, които не притежават, но които за нас са много важни и ни се иска той да ги притежава. Единственият най-добър начин да успеете да прецените трезво е времето. Не бързайте с избора си. Дайте си малко време да се опознаете. Времето ще ви постави в ситуации, които ще открият черти у партньора ви, които не сте познавали. Тогава ще прецените дали той е за вас или не.
Можете ли да си се представите с този човек и само с него завинаги?
Ако мисълта, че ще прекарате живота си единствено с партньора, в когото сте влюбени в момента ви плаши до смърт, може би има нещо притеснително, което крие риск за връзката ви. Въпреки че човек никога не знае какво го очаква в бъдеще, все пак би могъл да усети и разкодира чувствата си в настоящия момент. Ако можете спокойно да си се представите с него завинаги, това е добър знак.
Харесвате ли го такъв, какъвто е?
Много често се заблуждаваме, че харесваме и обичаме някого по всевъзможни причини. Реалността обаче може да е друга. Ако имате план за в бъдеще да успеете чрез различни методи на превъзпитание да коригирате чертите от характера му, които не харесвате, това ще доведе до крах. Никой човек не би искал и не би се чувствал добре, ако се опитват да го променят. Тази стратегия разбива връзки. Трябва да сте сигурни, че харесвате половинката си такъв, какъвто е, за да разберете дали е единственият за вас.
Можете ли да си се представите като част от семейството му и той от вашето?
Когато сключите брак и създадете свое семейство, това не изключва семействата и близките на всеки един от вас. За да сте истински щастливи трябва да успеете да се впишете в семейството на другия.
Съгласни ли сте с него за нещата, които са важни за вас?
Идеална връзка и перфектен партньор не съществуват. Винаги има известни различия. Важното е тези различия да не са фундаментални и да не пречат тотално на разбиранията и бъдещето ви. Ако сте съгласни за най-важните неща помежду си, тези неща, с които не можете да правите компромиси, това е прекрасен знак за бъдещо щастие.
https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *