Партньор на Проватон
 Позата, в която спи партньорът ви, разкрива много за него

Позата, в която спи партньорът ви, разкрива много за него

Сподели в

Сънят е важен фактор за това да бъдем и да се чувстваме емоционално и физически добре. Любопитното е, че позата на сън може много да разкрие за един човек – дали е напрегнат, какъв е в любовта. Вижте 4 пози за сън и какво разкриват те за вашия партньор.

Фетална позиция

Ако вашият партньор най-често спи по този начин, то той е чувствителен и мил. Феталната позиция е показател, че личностите, които си почиват така, копнеят за комфорт, чувствени са, но са и чаровно срамежливи.

Поза войник

Когато мъж спи по този начин по гръб, ръцете са изпънати и разположени до тялото или леко встрани, това е показател, че е тиха и сдържана личност, имаща високи стандарти за всичко в живота. Друго, което е характерно за тях е това, че трудно допускат хора в живота си, защото си отделят достатъчно време, за да ги опознаят добре. Но такива партньори обикновено са сигурни за връзка.

По корем

Мъж, който обича да спи по корем, обича да контролира. Той има силна воля и знае какво иска да постигне. Обикновено е съсредоточен и ориентиран към целите си, а в секса по-скоро си пада по класическите неща.

Морска звезда

При тази поза спящият се движи постоянно, което подсказва, че вероятно е стресиран. Когато сме напрегнати, мозъкът отделя хормони, което задейства реакцията за борба или бягство в съня.Поза морска звезда подсказва не само за стресирана личност, но и за емоционална, която може би лесно се ядосва.

Илюстрации: iStock

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *