Партньор на Проватон
 Какво прави една жена страхотна в леглото?

Какво прави една жена страхотна в леглото?

Сподели в

И не дами, никой не се интересува как изглеждате, докато правите секс

Какво кара един мъж да ви смята за страхотен партньор в леглото? Вероятно много от нас са си задавали този въпрос поне веднъж. За щастие, противно на нашите очаквания, мъжете обичат да говорят за секс толкова, колкото и ние. Как те биха отговорили на това питане, което мъчи женската половина от човечеството? Оказва се, че ако партньорката им притежава тези шест качества, тя е истинско съкровище, що се отнася до интимните ласки.

И не, дами, никой не се интересува как изглеждате, докато правите секс. (С други думи – забравете за целулита!)

Не го осъждате

Независимо дали става дума за фантазиите на партньора ви, или собствените ви желания, важно е да бъдете готова на експерименти. Но ако сте решили да си споделяте неща, които са наистина единствено в сферата на въображението, бъдете подготвени за това, което ще чуете. В крайна сметка е ясно, че няма да ви се наложи задължително да го правите. Споделянето с партньора е полезно, тъй като всеки от двамата открива нови неща, които го привличат.

Иновативна сте

Виждате облегалка на диван и в същото време чудесна възможност за кучешката поза. Виждате шал, а в същото време и нещо, с което можете да вържете ръцете на партньора си. Да бъдете креативна и да търсите нови начини да разнообразите нещата в спалнята е много важно за добрия секс.

Мислите за секс, и то доста

Фантазиите наистина са хубаво нещо! Така че следващият път, когато неволно се загледате в снимки на Хенри Кавил във Facebook, не бързайте да затваряте прозореца. Позволете си да забелязвате нещата, които ви се струват секси, тъй като има пряка връзка между дейността на мозъка и нашето либидо.

Неговите сексуални нужни са важни за вас

Тук не става дума винаги да поставяте на пиедестал нуждите на половинката, тъй като и вашите оргазми са важни. Но за мъжа до вас ще бъде адски възбуждащо, ако от време на време се фокусирате върху това да му доставяте удоволствие. Съгласявайте се на пози, които той обича или пък се пъхнете под завивките сутрин, когато обикновено той е в настроение за секс. Дръжте се с него така, както искате той да се държи с вас и сексуалният ви живот ще се подобри значително.

Бихте пробвала (почти) всичко, поне веднъж

Трудно е да бъдеш добра в леглото, ако правиш само каквото си знаеш и не искаш да промениш нещата по никакъв начин. Да, ако приятелят ви иска тройка, а вие не сте навита, е съвсем в реда на нещата да му откажете. Но ако желанията му не са в пълен разрив с вашите потребности, не се свенете да кажете “Окей, нека пробваме!” или “Защо не?”.

Наслаждавате се на соло ласки

Жените, които са на “ти” с тялото си и знаят кое точно им харесва и как да го направят, водят много по-качествен сексуален живот и се наслаждават повече на ласките с партньора. И е важно да не забравят колко полезно е да мастурбират, дори когато имат връзка. Може да смятате, че това ще ви направи по-незаинтересувани от креватните занимания с любимия, но всъщност тук важи точно обратното.

Източник: Missbloom.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *