Партньор на Проватон
 Мирослав Коларов – авренският Ценко Чоков!

Мирослав Коларов – авренският Ценко Чоков!

Сподели в

Стрес и паника в Община Аврен, Варна и Варна област! Небезизвестният кандидат за кмет на БСП Мирослав Коларов и настоящ общински съветник е новият Ценко Чоков в община Аврен!

Силно изплашени местни споделят, че Коларов напоследък се държал много амбициозно чак изглеждайки налудничаво. Още повече, че от около десет дни говорил във Варна и областта, че е „човекът на Корнелия Нинова за Варна и от първи септември ставал Областен координатор на БСП. Той щял да коли и да беси и всички от сега трябвало да се съобразяват с него“.

Държал се грубо с всеки член на БСП Аврен, а на конференцията преди пандемията даже заплашвал няколко възрастни партийци, че ако не гласуват за майка му Дора Павлова за трети мандат за председател на партийната организация в Община Аврен щели да видят какво ще им се случи. Според някой даже скочил и на бой.

Според устава на БСП всеки, който изкара два пълни мандата няма право да се кандидатира за трети, но буйният Коларов не можел да преглътне, че майка му няма да е партиен шеф и го обземала неописуема ярост. На близки споделил, че Гуцанов с когото били много близки му показал вратичка в устава, според която можело.

Партийни членове казват, че вече се бил държал като богопомазан и навсякъде парадирал с името на Корнелия Нинова и Борислав Гуцанов.

Изисквал шантави неща от партийците в Аврен и ставало голям проблем ако му откажели. Тогава започвал да ги заплашва с мутри и палежи в стил Ценко Чоков! Точно затова и хората тайно, изплашени го сравнявали с „героя от Галиче“.

ПРОВАТОН ви припомня, че по време на предизборната си кампания за кмет на Община Аврен, Коларов единствен в цяла България ходеше с охрана. Дали го е било страх от народната любов или си е страхкливец по природа? Вижте линка под статията.

Или пък е заради историята с изчезналите пари от касата на Дирекцията по спорт от Община Варна, заради която случка са го уволнили.

Или заради това, че като бивш директор на Спорт Палас бе замесен в скандал със злоупотрби с доставки на хранителни продукти на завишени цени и множество любовни афери. Е, там е излязъл сух от разследването, но пък спряганата за негова любовница, домакинката на Спорт Палас, Ирина Дживелска беше дадена на прокурор и уволнена. Но в престъпния свят не знаеш от къде ще ти дойде рестото!

Дали пък не е заради застрахователните измами, (заради измислени или стари травми от спорта) уж получени от трудова злополука на кораба, (според запознати) ощетил чуждестранните компании за които е пътувал след уволнението му от Спорт Палас,  със стотици хиляди в чужда валута (така поне се говори във Варна).

Каквато и да е причината времената вече са други. С толкова много нови играчи на партийния небосклон на никоя партия вече не и трябва човек с такова арогантно и самонадеяно държание към партийните членове, показност без покритие към хората и най – вече с минало изпъстрено с черни дупки.

ПРОВАТОН

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

1 Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *