Партньор на Проватон
 „Демократична България“ със спонсориран хейт за Варна

„Демократична България“ със спонсориран хейт за Варна

Сподели в

Жадуващата за власт партийна коалиция „Демократична България“ се изяви със спонсориран хейт за Варна. Както личи от публикацията във „Фейсбук“ постът е платен. Само не е ясно дали средствата идват от партийната каса или от някакъв друг източник.

Не е тайна – „Демократична България“ има свои планове за Варна и варненци. Не, те нямат нищо общо с добруването на града. Но за сметка на това правят упражнения по риторика за омаскаряване на местната власт (държавна и общинска). След като се постараха „от душа и сърце“ да съсипят сезона, запяха още една нова песен – дъждовна. И дори си плащат, за да я изпълнят.

 

Желанието на „Демократична България“ да „омаскари“ Варна и варненци, не среща никакво одобрение в социалната мрежа.

„Вероятно ако Стела Николова беше станала кмет, след този дъжд Варна щеше да бъде суха като Сахара 😂😂😂. Популизма и омразата не носи политически дивиденти! Дори това да се равнява на качване на всяка снимка на локва в профила ти във Фейсбук!“, е един от разбиващите коментари срещу медийните методи на „Демократична България“.

„Не съм съгласна с тези , които за всичко случващо се нападат, обиждат управлението! Недоволни, критични, отричат развитието на града и постиженията – това да политически нападки! Лоши ли сме, немислещи ли сме , злобни ли сме – защо не искаме да видим доброто, да го кажем, да го оценим! Нека има критика , но градивна , полезна“, недоволства друг коментиращ прийомите на „Демократична България“.

ВН

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *