Партньор на Проватон
 5 начина да се насладите на секса за 1 минута

5 начина да се насладите на секса за 1 минута

Сподели в

Има различни възможности да ускорите оргазма

Мнозина вероятно си мислят, че това е трудно и почти невъзможно, но всъщност има различни начини, които могат да ускорят оргазма. Ето някои от тях:

ВЪВ ВОДА

Хидромасажът и джакузито са ефективни не само в борбата срещу целулита, но и при постигане на оргазъм. Всичко е много просто. Поставете струя вода в областта на клитора и под въздействието на силен натиск ще получите оргазъм.

СЕКС ИГРАЧКА

Правилната секс играчка ще ви помогне да си „поиграете със себе си“ и да получите оргазъм за кратко време. Най-ефективният от тях е вибратора за g-точката, или мултифункционален, който има клиторен стимулатор. И с помощта на силната вибрация ще успеете да получите оргазъм за около минута.

ЛУБРИКАНТ

Съществува един продукт- възбуждащ лубрикант със затоплящ ефект. С него можете да превърнете редовния секс в истинско цунами. Нанесете го върху клитора и нормалните фракции от секса ще се почувстват много по-ярко. А самият оргазъм, освен, че ще настъпи за кратко време, той ще бъде наистина силен и опияняващ. Ще искате още и още.

МЪЖЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТАРАЕ

Има и друг вариант да получите бърз оргазъм. Мъжът трябва да гали с пръсти интимната зона, като усилва постепенно темпото, прониквайки с пръсти и движенията, които трябва да извършва да са нагоре и надолу. Жената ще изпита неописуем оргазъм. А някои достигат дори до скуърт по този начин.

ПРАВИЛНА ПОЗА

Всеки от нас има своята любима поза, в която всички усещания са по-ярки. Намерете своята и я използвайте, за да получите оргазъм.

sexshop.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *