Партньор на Проватон
 ФКЦ – Варна възобновява своята дейност

ФКЦ – Варна възобновява своята дейност

Сподели в

ФКЦ – Варна възобновява своята дейност, адаптирана в съответствие с издадени заповеди на здравните власти за социално дистанциране при пълняемост на залите до 50% и дезинфекция на помещенията. При посещение на театрални постановки, концерти и конферентни събития във ФКЦ, нашите клиенти – културни оператори, ивент организатори и зрители, могат да се чувстват  спокойни в здравословна среда,  поради  прецизното  очистване на въздуха с  HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса.

Екипът ни пренасочи собствени прояви и мероприятия на външни организатори за нови дати. Актуална информация може да намерите в сайта www.fccvarna.bg и Фейсбук страницата на комплекса. Освен за събития в залите на ФКЦ, билети за мероприятия на наши партньори в други зали в град Варна, може да закупите след 15 юни от билетния ни център или онлайн преди 15 юни от платформата www.fccvarna.bg.

Във Фестивален и конгресен център през юни очаквайте следните прояви:

– 27 юни – зала 1 – 19:30 ч. – Годишен танцов хип–хоп спектакъл”ВСЕВЪЗМОЖНО” на Дъ Сентър

– 28 юни – зала 2 – 16 ч. – Юбилеен концерт “Мария Добрева – 15 години на сцена” /Закупените билети за 22 март ще важат за новата дата без презаверка./

Промени в програмата на Фестивален и конгресен център:

* “Сборен моноспектакъл Мариус 50” ще се играе на 13 октомври в зала 1.  Всички билети от 16.03. ще важат за тази дата без презаверка. Ако искате да гледате Мариус на 14.07 . в Летен театър, е необходима презаверка най-късно до 15.06. на билетен център “Българан”

* Концертът на Силвия Кацарова “Мой сън…” ще се състои на 07.07. в Летен театър.  Всички билети от 30.03. ще важат за тази дата.

* ТП “Горещо” ще се играе на 23.09. Всички билети от 23.03. ще важат за тази дата.

* ТП “Нашата голяма френска сватба” ще се играе на 13.07. Всички билети от 24.03. ще важат за тази дата.

* ТП “Лъжи ме, обичам те” ще се играе на 3.08. Всички билети от 29.03. ще важат за тази дата.

* ТП “Чамкория” ще се играе на 27.10. в зала 1 на ФКЦ. Всички билети от 26.05. ще важат за 27 октомври без презаверка или могат да бъдат презаверени за 2.07. за същата постановка в Летен театър най-късно до 15.06. на касата на Театър “Българан”.

* ТП “Лъжата” ще се играе на 17.08. от 19.30 часа в зала 1.

* ТП “Помощ, жена ми е луда!” ще се играе на 12 октомври 2020г. в зала 1 на ФКЦ-Варна. Всички билети от 08.03. ще важат без презаверка за новата дата.

* Концертът на ансамбъл “Чинари”, предвиден за 5 юни ще се състои на 20 октомври. Закупените билети важат за новата дата без презаверка.

** ПРЕЗАВЕРКА на билети от събития на театър “Българан”, на касата му в срок до 15 юни, тел. 052/602828. * Информация за концерта на Доминик Милър /13.03./ :

–  може да върнете закупените за концерта билети на касата на ФКЦ от 1 юли;

–  за билети, закупени от онлайн платформата www.fccvarna.bg , изпратете имейл до fccvarna@gmail.com с прикачени билети.

* За постановката “Кризисен център” ще се насрочи нова дата през октомври или ноември. Всички закупени билети за 10.03.2020 г. и 18.05.2020 г. ще важат без презаверка.

* Закупените билети за концерта “Девета симфония“ на Лудвиг ван Бетовен с диригент Йордан Камджалов за 14 март и 14 април ще важат без презаверка за 1 септември 2020 г.  от 19 часа.

* Концерт-спектакълът “КРАЛЯТ НА УСМИВКАТА” – бенефис на Георги Пейчев-Жоро Степа ще се състои на друга дата вместо на 21 март. Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка.

* За концерта на МИХАИЛ БЕЛЧЕВ и приятели “НЕ ОСТАРЯВАЙ, ЛЮБОВ!” се очаква да бъде обявена нова дата до края на месец юни.

* За информация относно закупени билети за концертите от програмата на Европейския музикален фестивал Варна 2020 , ползвайте следния имейл или телефон за връзка с организатора: office@elitemusic.bg, 0888322398.

Заб.: Концертите са: 25 март – Саксофонен квартет “Сигнум“ и мултиперкусионистът Алексей Герасимец; 2 април – Сонатна вечер с Димитър Буров, цигулка и Боян Бъчваров – пиано; 6 април – Музикално пътешествие  “В света на ударните инструменти“; 28 април –  Фламенко спектакъл Puntal; 22 май – Концерт на  Найджъл Кенеди.

* Концертът на БТР във Варна на 21 април се отлага за по-късна дата, която ще бъде обявена допълнително. Закупените билети ще важат без презаверка за новата дата.

* “Моцарт – Реквием и шедьоври за орган с проф. Нева Кръстева” на 17 април се отлага за по-късна дата, която ще бъде обявена допълнително. Закупените билети ще важат без презаверка за новата дата

* Благотворителният  концерт “Големи чудеса за малките герои” на 25 април се отлага за по-късна дата, която ще бъде обявена допълнително. Закупените билети ще важат без презаверка за новата дата.

* Концертът “Младите надежди на България”, предвиден за 23 април ще се състои на 6 ноември, а билетите за новата дата ще важат без презаверка.

* ТП “Антихрист” по Емилиян Станев, предвидена за 26 април ще се състои на 22 октомври, без презаверка на билетите.

* За кинофестивала София Филм Фест очакваме нови дати.

* Фермерският пазар пред ФКЦ се провежда отново всяка неделя.

* От 21 до 30 август ще се състои 28-то издание на Международния филмов фестивал “Любовта е лудост”.

ЗА СЪБИТИЯТА, ОТЛОЖЕНИ ПОРАДИ КОВИД-19, за които все още няма насрочена дата, билети ще могат да се връщат след обявяването на новата дата.

Ще Ви бъдем благодарни, ако не връщате, а презаверите своите билети за друго програмирано събитие. Така ще бъде оказана подкрепа на всички културни оператори – организатори и продуценти, които рестартират своята дейност с много желание и отговорност.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *