Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 8 – 14 юни

Любовен хороскоп за 8 – 14 юни

Сподели в

По отношение на любовта, седмицата може да бъде объркана. Дали вас някой ви заблуждава или вие сами сте си сложили розовите очила? Възможни са флиртове, лъжи. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако имате тайни сексуални фантазии за някого, то те ще „погълнат“ мислите ви. Всъщност, фантазиите ви може да се окажат истинска интимна среща и с този човек по една или друга причина да се срещате тайно. Насладете се на моментите. Ако сте в сериозна връзка, то хубавите моменти за вас и половинката също са налице.

Телец

Когато става дума за „приятели с екстри“, нещата ще бъдат замъглени за тези от вас, които се намират в такива взаимоотношения. Възможно е дори това да се случва с личност от вашето минало, с която сте намерили комфорт, без сериозно обвързване. Ако имате партньор до себе си и се окаже, че му изневерявате, ще преосмислите много неща относно вашата любовна афера. Разбира се, може да се окаже, че сте наистина влюбени във втория човек. Така или иначе е време да спрете да лъжете себе си.

Близнаци

Предстои леко объркана седмица за представителите на зодията. Динамиката на ежедневието ще отвлече вниманието от любовта. В същото време, ще има неща от любовния ви живот, които ще ви натоварват допълнително. Може би е време да разберете, че трябва да спрете да се страхувате от това да пуснете любовта в живота си и че тя ще отнеме от свободата ви и вашето Аз. Спрете да бъдете толкова сурови към себе си, не анализирайте всичко, просто се движете по течението.

Рак

Някои от вас, които имат големи надежди относно събитията в любовния им живот, може да срещнат реалността и тя да не им хареса. Има неща, които повече няма да може да игнорирате и някои Раци може да стигнат до раздяла.Ако сте необвързани, сигурно се чудите къде са всички добри възможности в любовта. Те са близо до вас, Раци, просто тази седмица не ви е силна в любовен план.

Лъв

Лъвовете ще копнеят за внимание и утвърждаване от другите. Лошото е, че понякога търсите внимание от когото и да било, а това може да нарани вашата половинка. Дали флиртувате с другите, само за да нахраните егото си? Може би гледате на всичко това като на една игра, но истината е, че може да загубите сериозната си връзка. Дали си струва рискът?

Дева

Някои представители на зодията ще са готови да предприемат действия, за да създадат връзката, за която толкова мечтаят. Това може да се случи с личност, с която сега имате романтични взаимоотношения или ако сте необвързани да срещнете някого, който силно да ви плени.Други Деви ще осъзнаят, че не могат да спасят кораб, който потъва. Дали това не е край на една връзка?

Везни

Обвързаните Везни може да се почувстват по някакъв начин уморени. Тази „умора“ може да се дължи на това, че вие поемате целия товар на вашата връзка. Загубата на доверие в партньорството ви, може да се отрази негативно на вашето здраве. Необвързаните Везни е възможно да се сблъскат с любовни разочарования, относно личност, която може да се окаже, че не споделя техните емоции.

Скорпион

Марс и Нептун се „срещат“ във вашия сектор на романтиката, което означава, че няма да ви е скучно. Напълно възможно е да сбъднете една своя мечта и да създадете връзка с човек, към когото изпитвате силни емоции. Кой знае, може да се окажете късметлии и тази личност също да споделя вашите чувства. Е, тъй като в любовта не всичко е идеално, някои Скорпиони може и да останат разочаровани. Не спирайте да мечтаете за любовта, бъдещето ще ви донесе хубави емоции.

Стрелец

Напрегната любовна седмица очаква Стрелците, без значение дали са необвързани или имат половинка до себе си. Тези разочарования може да са продиктувани от проблеми свързани с дома, семейна дилема, от незачитането на личното пространство. Бъдете внимателни в изказванията си.

Козирог

Козирозите ги очаква една интересна любовна седмица, в която повече ще говорят за секс, отколкото ще го правят. Марс и Нептун се свързват във вашия сектор на съобщенията, разбуждайки фантазиите ви и вдъхвайки ви повече кураж да споделите на някого своите сексуални желания. Въпреки тази интересна комуникация, има по-малка вероятност да стигнете до физически акт, но това не бива да ви разочарова. Ако вече си имате сериозна половинка, това разположение на планетите ви кани да разнообразите нещата в спалнята.

Водолей

Любовта не е това, което изглежда. Пред вас ще има не една любовна възможност, което може да ви обърка донякъде. Ако се съмнявате в нещо, просто не предприемайте действия. Тези от вас, които са в сериозна връзка, ще успеят да се свържат с любимия човек на едно друго ниво. Отделете време само за двама ви и романтичните моменти.

Риби

Марс и Нептун се свързват перфектно във вашия знак, което може да ви накара да продължите напред в партньорство с някого, като направите романтичен ход, който никога не сте правили досега. Няма да се колебаете да споделите вашите чувства. За тези Риби, които имат сериозна връзка е важно да разнообразят любовния живот, защото рутината никога не е добра за едни взаимоотношения.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *