Партньор на Проватон
 5 неща, с които принуждаваме мъжа да ни изневерява

5 неща, с които принуждаваме мъжа да ни изневерява

Сподели в

Вярвате или не – много често ние сами подтикваме половинката си да погледне встрани и дори да ни изневери. Разбира се, има случаи, в които не сме виновни за това, че са ни предали и колкото и да сме се старали, в крайна сметка любимият ни човек е направил грешка. Но нека днес си поговорим за онези ситуации, които карат половинката ни да изгуби интерес към нас и да пожелае друга:

Отдали сме се на инерцията
Любовта е двигател и има нужда от гориво, за да работи. Не можем да очакваме, че човекът до нас ще се старае да бъде винаги атрактивен и интересен за нас, ако ние не проявяваме никакво усилие и просто сме се оставали по течението. Най-голямата грешка е да разчитаме на инерцията и да не се опитваме да вкараме вълнуваща нотка в дните ни заедно. Не забравяйте, че любовта се нуждае от приключения. мъж

Отдавна не сме онова секси момиче от първата среща
Дами, ако мъжът ви все по-често ви вижда без прическа, малко грим, обезкосмени крака и вместо това му предлагате да ви се „наслаждава“, докато сте по анцуг, намръщени и запуснати, изобщо не търсете вина в него. Погледнете се в огледалото и се запитайте дали дори вие бихте се извели на ресторант и дали намирате, че изглеждате секси. И си отговорете, ама честно. Да, мъжът се влюбва не само във визията, но и в личностните ви качества, но не си позволявайте да не полагате грижи за себе си, дори и да сте заедно от години. Той трябва да се гордее, че сте заедно!

Отказваме да експериментираме под завивките
Ако с партньора ви сте отегчени от секса, който правите, значи се нуждаете от спешна помощ. И ако вие отказвате да експериментирате и да предприемете някаква гореща промяна, съвсем естествено, господинът ще я потърси извън връзката ви. Вие просто не сте му оставили друг избор, а някоя дама, която му е хвърлила око, може би само това чака. Сърдете се единствено на себе си. мъж, жена

Задушаваме го от ревност
Добре, ясно е, че страхът от изневяра и предателство не се потушава лесно, но истеричното следене на контактите на любимия човек и зоркото око, с което гледате всяка жена, която представлява заплаха за вас, изобщо няма да помогне. Напротив, тези действия могат да подтикнат любимия ви да потърси свободата си. За него ще е още по-сладко да сподели прегръдките си с друга, защото вашето паническо поведение ще го накара да се крие и да изпитва тръпка дали ще го хванете. Не си вкарвайте подобен аматьорски автогол. Ако го обичате наистина, дайте му свобода. Нека общува приятелски с други жена, нека контакта и флиртовете не му липсват. По този начин той няма да чувства нуждата да ви предаде и да прави секс с други, освен с вас.

Забравяме го
Тук става дума за онези дами, които са твърдо решени да постигнат всичко, което могат в кариерата си. И никой не може да ги обвинява за това. Съвсем нормално е човек да има цели и да ги гони, а дамите, които имат смелостта да се борят всеки ден, за да успеят в този мъжки свят, са достойни за уважение. Само че те допускат една основна грешка – забравят за любимия си, защото са погълнати от работа и ангажименти. Твърде уморени са, за да бъдат нежни и ласкави към него, когато се приберат вечер вкъщи. Те просто се превръщат в главата на семейството, а мъжът започва да се чувства излишен и ненужен. Ето защо той си намира отдушник в топлите прегръдки на друга жена.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *