Партньор на Проватон
 Автокино в кв. Аспарухово и лятно кино в Морската градина ще зарадват варненци

Автокино в кв. Аспарухово и лятно кино в Морската градина ще зарадват варненци

Сподели в

Автокино се настанява под звездите в Аспаруховия парк и ще радва варненци идните дни. На 9-ти и 11-ти юни зрителите ще имат възможността да се потопят в атмосферата на романтичната екшън комедия „Диви и щастливи“ с участието на Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Асен Блатечки, Дария Симеонова, Явор Бахаров, Калин Врачански и др. Актьорите изпълняват зрелищни каскади, а голяма част от сцените са заснети именно в морската столица.

 

На 10-ти юни ще е прожекцията на друг нашумял съвременен български филм – „Привличане“.

 

В същите дни любителите на големия екран ще могат да се докоснат до магията на киното и под звездите в Летния театър във Варна.

 

„Потопете се в романтиката на нощта и красотата на звездите с „Кино и звезди“ в компанията на едни от най-добрите български артисти – Яна Маринова и Александър Сано, които ще открият прожекциите“, призовават организаторите.

 

„Искам хората да изживеят незабравими мигове на радост, да си върнем социалния живот, усмивките и романтиката. Обичам колата си, обичам киното, обичам Варна, обичам да съм под звездите!“, каза за „Варна новини“ Анелия Танева, организатор на проявата.

 

Прожекциите за автокиното в „Аспарухово“ ще бъдат на 9.06,10.06 и 11.06 от 21:00 часа и от 23:30 часа /пропускането на автомобили ще започва час по-рано/.

 

В Летния театър – на 9.06,10.06 и 11.06 от 20:30 часа.

 

Билетите са в продажба от днес на касата на Летния театър и на място в Аспаруховия парк /в дните на прожекции от 19:00 часа/.

 

Цената на билетите е 20 лв. за автомобил с до 2 лица и по 5 лв. за трети и четвърти човек в автомобила.

 

ВН

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *