Партньор на Проватон
 Тази събота: Във Варна отново предстои мащабно събиране на капачки

Тази събота: Във Варна отново предстои мащабно събиране на капачки

Сподели в

Във Варна отново предстои мащабната благотворителна кампания за събиране на пластмасови капачки под наслов “Аз вярвам и помагам”.

На 6 юни от 09:00 до 16:00 ч. пред варненската катедрала „Успение Богородично“ всеки може да предаде събрани капачки. Последната априлска благотворителна кампания бе отменена, а на последното събиране в края на миналата година бяха събрани над 27 000 тона пластмасови капачки.

Припомняме, че капачките, които хората може да занесете в полза на недоносените бебета, трябва да бъдат чисти и да бъдат предадени в торби или чували.

“Ще се съобразим с препоръките на властите и ще ограничим струпванията като НЯМА да има “Капачкомен”, “Принцесата на капачките”, “Училище по рециклиране”, “Фотобудка” и всичко останало.

Препоръките към всички родители е ако имат възможност да не водят децата си, а само да донесат своите капачки! Отново ще има възможност с автомобили да се паркира на площада за кратко време докато предадете капачките си! Благодарим Ви за разбирането и подкрепата! Продължаваме обединени!”, съобщават организаторите.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *