Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 1 – 7 юни

Любовен хороскоп за 1 – 7 юни

Сподели в

Планетата на любовта Венера все още се движи ретроградно. Това за много представители на зодиака означава търсене на отговори, преосмисляне на връзки, ново начало, но и край. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Венера все още се движи ретроградно, ще се „срещне“ със Слънцето, а в края на седмицата ще се противопостави на лунното затъмнение в Стрелец. Това ще ви даде яснота по редица въпроси, които ви вълнуват за любовния ви живот. Тези Овни, които са във връзка, може да се замислят дали с половинката си споделяте важни ценности, които ви определят като двойка, и дали имате потенциал да се развивате. Ще осъзнаете това и съответно ще коригирате някои неща в любовта.

Телец

Обвързаните Телци ще се вълнуват повече от финансови въпроси, отколкото от романтика. Ще успеете да видите голямата картина на събитията, само ако действате заедно с любимия човек. Ако сте необвързани, ще направите сериозна равносметка на вашите ценности относно любовта. Не се примирявайте с по-малко, отколкото заслужавате.

Близнаци

Близнаците ги очаква една забележителна любовна седмица. Венера все още е ретроградна във вашия знак, но ще направи връзка със Слънцето. Лунното затъмнение също ще окаже влияние върху любовта ви. Може да очаквате да настъпи край или задълбочаване на връзката ви с някого. Всичко зависи от това в каква посока се движат нещата. Ако сте необвързани, но сте емоционално отворени за връзка, то тази седмица в живота ви може да влезе човек, който да го промени.

Рак

Уважаеми Раци, може би ви е омръзнало от любовни проблеми или вече се чувствате напрегнато от факта, че трябва да криете голяма час от емоциите, които изпитвате, само защото ви е страх да влезете в нова връзка. Тази седмица ви очаква голям емоционален пробив. Не само, че ще осъзнаете, че тези отрицателни емоции ви вредят, но ще предприемете действия, с които да поправите всичко това. За някои представители на зодията това може да означава прекратяване на връзка, която не работи. За други – смелостта да обичат отново.

Лъв

Лъвовете също няма да скучаят и най-сетне ще трябва да признаят факта, че са лудо влюбени в някого. Двамата с този човек ще трябва да се изправите пред чувствата си един към друг. За щастие, ще осъзнаете, че сте влюбени и че най-накрая сте готови да промените статуса на връзката си. Възможно е обаче да се колебаете между двама партньори и тогава ще се наложи да избирате.

Дева

Някои от вас са несигурни и объркани във връзката, в която се намират. Може да има моменти, в които се чувствате щастливи, но като цяло съвместимостта ви може да е под въпрос. Има вероятност всичко това да произлиза от факта, че половинката не ви подкрепя относно идеите, които имате за кариерно развитие. За необвързаните Деви ще е важно да бъдат по-социални и по-малко да обръщат внимание на работата си, ако искат да не са самотни в любовта.

Везни

Обвързаните представители на зодията ще ги вълнуват правни въпроси. Възможно е за някои да има развод, за други договаряне на условия преди сключване на брак, а трети може да си закупят нов дом. Всичко това може да е малко стресиращо за вас, но ще се справите и когато всичко приключи ще бъдете щастливи.

Скорпион

Ако някои от вас се срещат с определен човек, ще си задават въпросите защо той/тя се среща с тях. Дали е заради личността им или това, което могат да им предложат. Ще търсите истината и няма да позволите някой да ви използва, което ще ви подтикне да прекратите тези взаимоотношения. Ако този човек ви кара да се чувствате използвани вместо ценени, вероятно сте с грешния партньор. Необвързаните Скорпиони може да се радват на приятни емоции, но само ако си позволят любовта да стане част от живота им.

Стрелец

Повратен момент в любовния живот на Стрелците. Има вероятност някои от вас да се борят с емоциите си към някого, с когото се срещат или са във връзка. Страхът от привързаност или загубата на лична свобода от връзката с този човек, са бариери, които сте поставили, за да се предпазите от нараняване. Изборът в любовта невинаги е лесен, особено когато изисква от нас да сме емоционално отворени. Ще преосмислите много неща във връзката си, но в крайна сметка, изборът ви може и да ви направи щастливи. Необвързаните Стрелци имат шанс за вълнуващи флиртове.

Козирог

Тези от вас, които отскоро са във връзка или са в такава, в която нещата не вървят от дълго време, ще осъзнаят, че всичките тези отрицателни емоции не са им нужни повече. Изглежда, че с този човек се разминавате. Време е за промяна! От друга страна, онези Козирози, чиято връзка е стабилна и хармонична, ще се радват на подкрепата и вниманието на любимия човек.

Водолей

Венера продължава да се движи ретроградно във вашия сектор на романтиката. Ако има някаква драма в любовния ви живот, то тя може да достигне своя връх. Възможно е да се окаже, че сте част от любовен триъгълник. Не се заблуждавайте повече! Ще бъдете и по-емоционални. Водолеите, които имат хармонична връзка, ще се нуждаят повече от всякога от подкрепата на любимия човек, и ще я получат.

Риби

Ако сегашната ситуация в любовния ви живот не съвпада с вашите житейски цели, то тогава, това ще се окаже проблем за вас. Много е вероятно да сте се влюбили в личност, която не се вписва във вашия реален живот, да не се разбира с вашите роднини, да гледате в различни посоки. Ще искате да промените тези неща. Останалите Риби, които се радват на хармония във връзката си, ще имат хубава любовна седмица.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *