Партньор на Проватон
 5 причини най-добрият приятел да ни бъде и партньор

5 причини най-добрият приятел да ни бъде и партньор

Сподели в

Кой ни разбира по-добре?

Най-добрият ни приятел е онзи, на когото разчитаме, с когото се смеем, този, който винаги пази гърба ни и ни изслушва. Повечето от нас са съгласни, че е поносимо да загубиш гадже, но да загубим най-добър приятел е значително по-болезнено.

Предвид близостта и обичта помежду ни, можем ли да си представим по-добра връзка от тази с най-добрия си приятел? Ето на какви ползи бихме могли да се радваме, ако той е и партньор в живота ни.

1. Толкова добре се познаваме, че можем да четем мислите си. Дори има моменти, когато не е нужно да казваме какво искаме, а отговорите на въпросите ни почти можем да предвидим.

2. Имаме множество общи приятели и така не се тревожим, че може да се вижда с някой от противоположния пол, когото не одобряваме.

3. Пътували сме заедно и харесваме подобни неща, което изключително улеснява планирането на ваканция и други активности.

4. Най-добрият ни приятел е комфортната ни зона, пред него/нея можем да бъдем себе си. Не е нужно да внимаваме какво говорим и как се изразяваме. А това е сред най-важните страни в една връзка.

5. Няма несигурност и ревност. Не е нужно да се обясняваме защо сме закъснели, защо не сме си вдигнали телефона или защо сме обядвали с някой колега. Половината от проблемите ни изчезват, когато половинката ни ни разбира напълно.

Автор на статията:
Анна Дантева, Тялото

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *