Партньор на Проватон
 Цветан Цветанов подгря Варна и Балчик за нова партия?

Цветан Цветанов подгря Варна и Балчик за нова партия?

Сподели в

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов направи бърз тур в Североизтока, за да провери готовността на спящите си клетки да се превърнат в нова политическа формация.

Преобразен почти до неузнаваемост, в актуалния мъжки тренд – със старателно оформена брада, Цветанов започна крайморския си рейд както се полага във Варна – от алеята на Морска гара, където обядва в мъжка компания, в култово заведение, в което собственост има действащ депутат от левицата.

След това несменяемият доскоро изборен таран на ГЕРБ пренесе срещите си в петзвезден хотел, в непосредствена близост до Двореца на културата и спорта. На срещата с Цветанов са били забелязани бивши висши служители на данъчната администрация, професори по медицина, позабравени в последните години лица от медиите, хора от бизнеса, действащ кмет на община, граничеща с варненското езеро, както и бивш кмет на Вълчи дол, считан за еднакво добре приет и от СДС, и от ДПС.

Източниците ни са категорични, че, въпреки високото напрежение, което го изхвърли от стола до действащия премиер, бившият втори човек в ГЕРБ, признат за безусловния създател на структурите на Борисовата портия, е бил умерен в критичния тон по отношение на управляващата партия и нейния лидер.

На срещата във Варна Цветанов е свалил картите и е обявил решимостта си да изгради нов политически проект, позициониран твърдо в десния политически спектър.

От Варна графикът отведе бившия вътрешен министър от първия кабинет на ГЕРБ към община Балчик…

Vnews.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *