Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 18 – 24 май

Любовен хороскоп за 18 – 24 май

Сподели в

Тази седмица може да има леко объркване в любовта. Венера е ретроградна, Меркурий и Нептун също ще окажат влияние върху случващото се. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои представители на зодия Овен напоследък си изплетоха паяжини“, в които тази седмица съвсем ще се оплетат. Ако сте излъгали за нещо половинката си, то истината може да излезе наяве и това да разклати сериозно взаимоотношенията ви. Необвързаните също ще се сблъскат с лъжи, които досега се правеха, че не забелязват.

Телец

Ако нямате половинка до себе си, то седмицата е подходяща да се срещнете с някоя интересна личност. Планетата на любовта Венера сега е ретроградна в областта на вашата диаграма, свързана с вашата себестойност. В резултат на това, ще се промени вярването за това какво заслужават в една връзка. Меркурий може да добави малко сложност в събитията и това да ви разочарова, особено що се отнася до любовта.

Близнаци

Близнаци, любовта се случва първо в нашите мисли и трябва да сме наясно, че я заслужаваме. Време е да се отървете от лошите мисли за себе си, от фалшивостта. Вие сте съвършени точно такива, каквито сте и ще имате човек до себе си, който ще ви обича истински. Но първо настройте мислите си позитивно, за да дойде любовта в живота ви.

Рак

Раците ще преразгледат своите вярвания за това каква трябва да бъде любовта в техния живот. От каква връзка се нуждаят. Ако сте необвързани, флиртове няма да ви липсват, но не бързайте да създавате сериозни взаимоотношения до 25 юни. Тези от вас, които се намират във връзка ще имат възможността да надградят комуникацията с половинката си. Периодът е подходящ да поработите върху това.

Лъв

Лъвове, не търсете съвети за любовния ви живот от приятели! Венера продължава да е ретроградна през социалния ви 11-ти дом и ще се срещне с Нептун – планетата на илюзията и объркването. Меркурий също е във вашия сектор за приятелството. Вашият приятел или приятели, на които бихте споделили нещо свързано с романтиката в живота ви, може да прояви ревност, завист, да се опита да ви саботира или да станете обект на клюки.

Дева

Девите може да не са особено доволни от любовния си живот. Вашата половинка може да не прояви разбиране към желанието ви да се развивате професионално или пък да сте разочаровани, че той или тя не се стреми да подобри положението си, свързано с работата. Липсата на внимание към вашите цели и това, че няма да срещнете онази подкрепа, която очаквате, ще ви накара да проведете сериозен разговор.

Везни

Някои случки може да накарат Везните да се откажат от любовта. Необвързаните представители на зодията ще осъзнаят колко уморително е станало да търсят точната половинка. Колкото повече се стремите към съвършенство в любовта, толкова по-опустошителни са резултатите. Сега сте готови за съвсем различен подход. Опитайте се да не контролирате всичко в любовта и да не се водите по строги критерии.

Скорпион

Някои от вас може да осъзнаят, че твърде много крият своите слабости от партньора си, а това започва да ви тежи и да се превръща в сериозен проблем. Дори и половинката да не ви е казала директно, че трябва да сте идеални, нещо вътрешно ви кара да се чувствате несигурни. Сега е време да преоцените този начин на мислене, Скорпиони. Осъзнайте, че да говорите за доброто и лошото е важно, защото това е, което изглажда разногласията. В любовта трябва да сме истински и открити.

Стрелец

Необвързаните Стрелци ще имат интересна седмица, но въпреки това, преценката им за някого може да бъде замъглена. Затова се забавлявайте, но не се впускайте твърде много в емоции. Тези от вас, които вече са във връзка, ще осъзнаят, че половинката им е затънала емоционално, заради някакви семейни проблеми, може би свързани с финанси, здравето на близък роднина. Проблемите са били пред вас през цялото време. Сега партньорът ви ще се нуждае от подкрепата ви.

Козирог

Обвързаните Козирози ще се сблъскат с реалността на битовизмите. Възможно е напоследък с любимия човек да не сте обсъждали задълженията на всеки един към връзката. Този въпрос вече не търпи отлагане, защото много неща ще излязат наяве и ще ви накарат да се почувствате в дискомфорт. Необвързаните ще се радват на флиртове и любовни емоции, за жалост – лъжовни. Бъдете внимателни.

Водолей

Водолеи, дали не подлагате всичко свързано с любовта под съмнение? Венера е ретроградна във вашия сектор на романтиката и ще бъде в не много добра позиция към Нептун, който ще донесе още обърквания в любовния ви живот. Може би най-накрая ще разберете, че сте влагали емоции във взаимоотношения, които не са си заслужавали. Да очаквате някой да стане такъв, какъвто ви се иска, никога не е работещо. Но с новолунието, възможностите за нова любов пред вас не са никак малки.

Риби

Уважаеми Риби, нищо в любовта няма да се получава така, както ви се иска, затова не се напрягайте и не унивайте. Сега не е подходящо да взимате крайни решения за любовта. Необвързаните представители на зодията имат шанс за нова любов, благодарение на новолунието тази седмица.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *