Партньор на Проватон
 Социалисти от Варна се включват в протеста. Мая Манолова и Румяна Ченалова лица на бунта, вдигат десните си симпатизанти

Социалисти от Варна се включват в протеста. Мая Манолова и Румяна Ченалова лица на бунта, вдигат десните си симпатизанти

Сподели в

Протестът в петък вечерта ще бъде по-многоброен и може да ескалира в бунт срещу парламента, твърдят източници от службите.

Костадин Костадинов се е договорил с лидери на БСП във Варна и Бургас социалисти да се включат по-мощно в протеста в петък и събота.
Борислав Гуцанов, председател на БСП-Варна, издигна Костадинов за кмет на Варна и едва ли ще откаже подкрепа.
Мая Манолова, която е много близка с Гуцанов, организира в четвъртък няколкостотин свои симпатизанти за протеста.

В петък протестът ще е от 17 часа, след работно време, и се очаква да се съберат повече протестиращи и атака на парламента.
Мая Манолова и Румяна Ченалова стават лица на протеста. Манолова защити Ченалова от атаката на френския посланик, а тя й върна жеста в кметската кампания.

Според организатори на протеста ролята им е изключително важна -“Разчитаме на Мая и Румяна да вдигнат своите десни симпатизанти на протест”.
Ако част от Десницата, която подкрепи Мая Манолова на изборите, се включи в протеста, това не само ще го направи масов, но и ще му промени профила.
bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *