Партньор на Проватон
 Уличните атракции откриха сезона във Варна, градът “бръмна” от усмихнати хора

Уличните атракции откриха сезона във Варна, градът “бръмна” от усмихнати хора

Сподели в

Животът във Варна се завърна с пълна сила като пълноводна река. Центърът и Морската градина “бръмнаха” от усмихнати хора, които се възползваха от прекрасното време в почивните дни.

Заведенията се напълниха и дадоха надежда на работещите в туристическия бранш, че прогнозите за провален сезон няма да се сбъднат.

Хората, зажаднели за човешка близост в месеците на изолация, сякаш забравиха за страха от заразата и апелите за дистанция. Напълниха се не само заведенията в центъра и по плажа, но и автобусите на градския транспорт, където пътниците също свободно общуваха помежду си, макар и с предпазни маски.

Особено настроение в морския град създават уличните атракции, които откриха сезона. Мизиканти, художници, мимове и други характерни за разгара на лятото улични артисти, забавляват малки и големи на входа на Морската градина и по алеите на парка.

Децата “нападнаха” любимото криво дърво в градината и общуваха свободно помежду си след дългите дни на престой по домовете си, далеч от приятели и съученици.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *