Партньор на Проватон
 Разказана любов: Амал и Джордж Клуни

Разказана любов: Амал и Джордж Клуни

Сподели в

Забелязали ли сте, че жените са склонни да изпитват собственическо чувство към някои актьори? Един красив мъж завладява фантазията на жената и тя го иска само за себе си, независимо че е на екрана. Но само мъже с голяма харизма са способни да направят такава връзка с публиката, а сред тях Джордж Клуни е това, което е бил Кари Грант за бабите ни – съвършен.

Всъщност Джордж и Амал Клуни са разказвали за връзката си в не много интервюта, сред които най-важни са три – за Hollywood Reporter през 2017 г., в шоуто на Дейвид Летърман по Netflix и пред Vogue. Във всички тези дълги и премерени разкази е очевидно едно нещо –  всяко разкриване на техния личен живот има цена. Тя е отделянето на много повече дигитално мастило и време на по-важни неща – винаги използват случая, за да дадат гласност на проблем, с който са социално ангажирани. А това, поне в моите очи, е много достойно.

Донякъде и затова никога не съм искала да пиша за връзката на Джордж и Амал Клуни, защото ние, Момичетата, ги виждаме като на една хубава двойка хора, които са се намерили, обичат се и не живеят, за да са на “пангара на хорското внимание”. Но промених мнението си, защото тяхната любов ми изглежда красива, бляскава, стилна, интересна. Около тях човек научава и други неща освен как са облечени и на коя яхта са похапнали, а това си заслужава разказа. Не се интересуваме от клюки или хейт, не храним нездраво любопитство.

Италия в това отношение винаги е била добра към Джорж Клуни, защото, особено там, където той живее в една част от годината – невидимата от сушата вила „Олеандра“ на езерото Комо, са виждали много звезди и има едно по-неинвазивно отношение към тях, поради което те са привлечени от тази зона до ден днешен.

Така че историята на Джордж и Амал започва в Италия през лятото на 2013 г.

Началото на романса им се развива за една година между Комо, Лондон, Щатите и бързия приказен happy end на сватбата им във Венеция през 2014г., където в центъра на блясъка на събитието стоеше последната рокля на Oscar de la Renta, създадена от него за Амал. След смъртта му тя зае тази рокля на изложбата „The Glamour and Romance of Oscar de la Renta“.   

Всичко, което се случва с тях през тази година, започва от щедростта на Клуни – всеизвестно е, че през лятото в „Олеандра“ е пълно с гости – от майка му, баща му и сестра му, до семейство Обама. Семейство Клуни обичат да приемат (баща му Ник Клуни е журналист и телевизионен водещ) интересни хора от всякакви среди и сфери на живота, така че двамата се срещат именно там. Тук е моментът да ви препоръчам силно интервюто на Дейвид Летърман (по Netflix), в което има много човешка среща със семейство Клуни, които оставят очарователно впечатление, че са едни много земни, мили и щедри хора.

В това лято на път за Кан с познат на Джордж, Амал Аламудин минава през вилата, където остава за вечеря, на която са и близките му. За тази първа среща той после споделя, че не е имал повод за надежди, смятал е, че тя го мисли за “стар”. После тя му изпраща снимки от гостуването й и започват да си пишат. Джордж й пише имейли и ги подписва с името на стария си кокершпаньол Айнщайн.

Първата им реална среща е през октомври в Лондон, където Амал работи като международен адвокат по човешки права по доста тежка проблематика, а той има работа по завършването на филма The Monuments Men.

Неговата несигурност дали е „на ниво“ за тази жена е известна и сякаш си личи  – Амал Аламудин не е Елизабета Каналис, нито някое от предишните му забравени гаджета. Освен че е красива, културна, стилна и състоятелна, тя е и изявена, умна и образована в горните нива на тези понятия.

Амал, чието име означава „надежда“, е родена в Бейрут.

Майка й е Бария Аламудин, известен политически журналист и съветник на британски и ливански телевизии и медии с огромен опит. Нищо чудно, че бързо се понася слух, че Бария не е много „за“,  точно защото смята връзката на Амал с Джордж за неравностойна и то не само по отношение на разликата във възрастта им. Вероятно това изобщо не е вярно, както не са верни и други слухове, за които таблоиди като Daily Mail се извиняваха после, но извиненията им не бяха приети от Джордж Клуни.

Любовта обаче затова е любов, за да е интересна и вълнуваща и да свързва най-различни хора. Амал и Джордж си подаряват Коледа в Кения, а през февруари, само няколко месеца след първата им среща, актьорът й предлага да се оженят, разбира се по типично холивудски режисиран начин. На фона на музика на леля му, Розмари Клуни, на вечеря и дълго на колене. И двамата са на възраст, на която е излишно повече да губят време, в което могат да бъдат заедно, така че от този момент до организирането на самата сватба, има само няколко кратки месеца.

После, през 2017, идва бременността на Амал и раждането на децата им Елла и Алкесандър и така, когато хората гледат към залези, Джордж, който едва ли е очаквал някога това, става баща и гледа към изгревите напред в живота си.

Джордж не е скачал по диванчетата на водещите на предавания, за да се обяснява в любов на Амал. Но в интервюто му с Дейвид Летърман има един страхотен момент, в който (по спомен) казва, че преди децата, се е чувствал така, сякаш може да умре за жена си. Тя, от своя страна, направи едно много трогателно изказване по време на награждаването на Джордж Клуни с награда за цялостни заслуги.

Думи, които нямат нужда от коментар – когато има любов, тя си личи и това е повече от достатъчно, нали?

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *