Партньор на Проватон
 След месец ще стане ясно кога ще приключи етап две на синята зона във Варна

След месец ще стане ясно кога ще приключи етап две на синята зона във Варна

Сподели в

Продължава рехабилитацията на улици и полагането на маркировка за втория етап от синята зона във Варна. За това кога ще се приключи “Синя зона – Широк център” ще може да се говори след месец. Има много работа, която да се свърши, коментира за Moreto.net Младен Иванов директор на Общинското предприятие „Паркинги и синя зона“.

 

При абонаментите за локално паркиране на физически и юредически лица За времето за което не е работила синята зоната, ще им бъде удлъжен абонамента автоматично, каза още Младен Иванов.

 

От утре в три поредни дни до 9 май вкл.от 8:00 ч. до 18:00 ч. ще се работи по полагане на маркировка по ул. „Витоша“, ул. „Рила“, ул. „Проф.Н. Державин“ и ул. „Братя Миладинови“ – в частта от ул. „Пирин“ до бул. „Ген. Колев“.

 

Вторият етап на синята зона в морската столица ще бъде с обхват: ул. „Кракра“, ул. „Беласица“, ул. „Д-р Пискюлиев“, бул. „Владислав Варненчик“, ул. „Дрин“, ул. „Пирин“, ул. „Битоля“, ул. „Братя Бъкстон“, бул. „Чаталджа“, бул. „Генерал Колев“, бул. „Царевец“, бул. „Осми приморски полк“, ул. „Капитан Рончевски“, ул. „Васил Друмев“, бул. „Княз Борис I“. Тя ще разполага с 5752 паркоместа в 6 подзони, което е с 3149 повече в сравнение с първия етап, който осигури 2603 места.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *