Партньор на Проватон
 Надпреварата за най-красивата градинка в кв „Вл.Варненчик” във Варна започна

Надпреварата за най-красивата градинка в кв „Вл.Варненчик” във Варна започна

Сподели в

И тази година през май във варненския квартал Владиславово се организира от районното кметство конкурса “Пъстро и създадено с любов” – целящ да покаже най-красивата градинка в квартала, научи Moreto.net

 

В конкурса могат да участват градинки или цветни пространства пред частни домове, жилищни и публични сгради, но само такива, които са естетически оформени и се поддържат чрез инициативата на хората. Крайният срок за подаване на предложения, за участие в конкурса за най-красива градинка е 20-ти май.

 

Журито ще бъде от еколози и експерти по озеленяване. Снимките ще бъдат публикувани и във фейсбук страницата на Район „Вл.Варненчик, където ще се гласува за победители.

 

Победителите ще бъдат обявени на сайта на кв.”Владислав Варненчик”, а наградите ще бъдат раздадени на домоуправителите на етажните собствености при спазване на мерките за безопасност.

 

Изпратете Вашите предложения на имейл адрес: vladislavovo_kmet@abv.bg или като лично съобщение на фейсбук страница: https://www.facebook.com/RajonVladislavVarnencik/

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *