Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 4 – 10 май

Любовен хороскоп за 4 – 10 май

Сподели в

В първата седмица на месец май ни очаква пълнолуние в знака на Скорпион. Това космическо събитие ще ни направи по-емоционални и искащи в любовта. Промени няма да липсват. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Пълнолунието в Скорпион тази седмица ще направи всичко в любовния ви живот по-интензивно. Ако любовната ви връзка напоследък не върви както трябва, то усещанията ви ще са като за празнота. При тези Овни, чиято връзка се развива добре, любовните емоции ще са положителни, благодарение на Меркурий и всичко между вас и половинката ви ще бъде хубаво. Слънцето ще е в хармония с Нептун, което ще ви направи и по-сантиментални. Моментът е подходящ за обсъждане на любовното ви бъдеще.

Телец

Пълнолунието в сектора на вашето партньорство ще повиши вашите емоции. Това уникално събитие може да срещне самотните Телци с нова любов или с някого, когото вече познават. Сериозно обвързаните може да стигнат до брак. Телци, очаква ви една хубава любовна седмица. Готови ли сте за нея?

Близнаци

Някои от обвързаните представители на зодията ще се замислят върху това доколко връзката им ги удовлетворява. Необвързаните Близнаци може да се почувстват емоционално изтощени от това, че трябва да се справят с всичко сами. Важно е да се отпуснете и не забравяйте, че това е временен етап от живота ви.

Рак

Раци, пълнолунието няма да подмине и вашия любовен живот. Скорпионът в чийто знак ще се случи то, е знак за дълбочина и интензивност, а пълнолунията са известни с това, че засилват тези емоции. Ще се стремите да получите това, което желаете в любовта. Възможно е да се усещате така, сякаш губите контрол над нещата. Не бъдете обсебващи и направете крачка назад.

Лъв

При обвързаните Лъвове, членове на семейството може да се намесят в любовния им живот. Не го допускайте. За тези от вас, които търсят любов, дните ще са дни на размисъл. Бъдете търпеливи, любовта е близо до вас.

Дева

Темите свързани с любовта ще бъдат на фокус и ще имате силното желание да ги обсъждате. Необвързаните Деви няма да скучаят, защото им предстоят интересни комуникации с някого, към когото изпитват емоции. Този човек ще ви покаже, че може би има бъдеще за вас, което може да ви донесе хубави емоции.

Везни

Необвързаните Везни ще се радват на подкрепата на Марс. Периодът е подходящ за създаването на нови контакти, а от вече съществуващите може да се получи нещо приятно в романтичен план. Що се отнася до тези от вас, които са във връзка, седмицата е подходяща за сближаване с половинката, за дълбоки разговори и моменти на усамотение.

Скорпион

Пълнолунието тази седмица е във вашия знак и ще ви остави емоционално отворени, свръхчувствителни към много неща, особено по отношение на динамиката в любовта. Ако все още не сте се разделили с миналото, което дълго време ви е карало да страдате и ви е пречило да започнете нова връзка, време е да го изоставите. Очакват ви хубави неща. Ако вече си имате половинка, желанието ви за интимност ще се повиши. Отдайте му се!

Стрелец

Марс сега владее вашия сектор на романтиката и няма да ви остави да скучаете, особено ако си нямате половинка. Комуникацията с представителите на противоположния пол ще се подобри. Общуването ще бъде хармонично и за тези от вас, които си имат партньор, и е възможно да вземете важни решения свързани с финанси.

Козирог

Козирозите е добре да не споделят с близки приятели нищо за любовния си живот. Възможно е отсрещната страна да се опита да ви навреди по някакъв начин. Има вероятност и ваш приятел да сподели своите емоции към вас. Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония, ако прекарват повече споделено време с любимия човек и се постараят да раздвижат рутината.

Водолей

За необвързаните, седмицата няма да е скучна, но няма и да донесе кой знае какви промени в любовен план. Няма да ви липсват възможности за комуникация, флирт. От друга страна, Водолеите с партньор до себе си, ще се преоткрият по много начини. В спалнята ще става все по-интересно.

Риби

Ако успеете да се освободите от очакванията, ще можете да се насладите истински на вашите взаимоотношения. Това е от решаващо значение, ако искате човекът до вас да ви види в истинската ви светлина и да ви заобича такива, каквито сте. Някои от представителите на зодия Риби може да поставят началото на нов романс.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *