Партньор на Проватон
 3 секс пози, с които да свършите заедно

3 секс пози, с които да свършите заедно

Сподели в

В огромно разнообразие от пози е доста трудно да се ориентирате как най-правилно да се случи мечтаният оргазъм. Освен всичко трябва да признаем, че повечето от нас искат да опитат всичко между чаршафите.

Ето трите секс пози, с които да свършите заедно

Професионална ездачка 

Позата, когато жената е отгоре, може да има много вариации. В допълнение, когато жената контролира процеса, за нея е по-лесно да постигне оргазъм, тъй като в повечето случаи мъжете достигат върха на удоволствието първи, докато жената все още е далеч от финала.

„Професионалната ездачка“ е вариация на класическата ездачка, но в случая жената седи отгоре, но се е облегнала леко назад: по този начин се стимулират най-чувствителните точки по тялото й, което помага да свърши заедно с мъжа в най-решаващия момент.

Пеперуда 

Ако ви е писнало от монотонния секс, то леко променете местоположението, но все пак оставете легнала в края на спалнята. При поза „Пеперуда“ жената лежи на леглото, а партньорът в този момент става срещу леглото. Тази поза осигурява по-дълбоко проникване, особено ако жена повдигне крак върху раменете на мъжа си. Внимавайте обаче, ако започнете да изпитвате дискомфорт, незабавно кажете на мъжа за това.

Десертна лъжица

Идеална поза, ако жената периодично изпитва болка от проникването. В тази позиция е невъзможно мъжът да проникне изцяло в жената, което означава, че мъжът ще трябва да действа внимателно.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *