Партньор на Проватон
 Кметът показа как текат ремонтните дейности по ул. “Г. С. Раковски”

Кметът показа как текат ремонтните дейности по ул. “Г. С. Раковски”

Сподели в

Кметът на Варна Иван Портних публикува снимки в социалната мрежа, които показват как текат ремонтните дейности по ул. “Г. С. Раковски”, видя Varna24.bg.

 

Както медията ни вече съобщи, въпреки кризата и извънредното положение, продължава работата по инфраструктурните обекти във Варна.

 

По информация на дирекция “Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна, фирмите-изпълнители са длъжни да инструктират работниците и служителите си за спазване на санитарни изисквания за безопасност.

 

В момента основен ремонт се извършва на улици в район “Одесос“ и в район “Приморски“ с преасфалтиране и ремонт на тротоарите. Обхванати са улиците “Ангел Кънчев“ и “Д-р Пискюлиев“ и където текат довършителни дейности. Работи се по ул. “Г. С. Раковски“ в отсечката от ул. “Цар Асен“ до ул. “Марин Дринов“, по ул. “Царевец“ – в отсечката от “Ген. Колев“ до бул. “Осми Приморски полк“. Строителни дейности на пътната инфраструктура се изпълняват в кв. “Виница“ – улиците “Св. Пророк Илия“, “Св. Йон Кръстител“, “Св. Димитър Солунски“. Продължава работата по изграждането на спортните комплекси на ул. “Студентска“ в район “Приморски“ и в район “Вл. Варненчик“

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *