Партньор на Проватон
 Нов фермерски пазар във Варна с подкрепа към българските производители

Нов фермерски пазар във Варна с подкрепа към българските производители

Сподели в

Организатори от град Варна решиха да се обединят около идеята за подпомагане на българското производство, като откриват подвижен пазар, където да се предлага качествена родна стока.

“ХРАНОПОЛИС” е нова идея, провокирана от тежките времена и кризата, която понася цялата индустрия в момента. Акцент в провеждането на пазара в различните точки на морската столица ще бъдат качествените и проверени стоки, а датите на провеждането ще бъдат известни в най-скоро време.

“ХРАНОПОЛИС е една нова стъпка за нас като организатори на събития. Вярваме, че родните фермери и произовдители имат нужда от уважение и подкрепа в този труден за всички ни момент, а хората заслужават качествена и свежа храна, която да подпомогне здравето и икономиката ни.

Идеята не е нова, но сме убедени, че страната ни има полза от провеждането на колкото се може повече такива инициативи. Българските граждани заслужават качествени продукти с ясен и доказан произход. Наричаме ХРАНОПОЛИС събитие за “свежи умове”, защото сме сигурни, че има много будни хора, които имат желание да допринесат за развитието на родното производство, независимо от коя страна на щанда ще застанат. Всички са добре дошли.” – сподели за нас Стоян Венев.

Всеки желаещ български производител, който има желание и възможност да присъства със своята продукция, може да се свърже с организаторите и да се включи в поредицата от пазари, които предстои да се проведат във Варна. Повече инфомрация за ХРАНОПОЛИС можете да откриете на фейсбук страницата и на телефон: 0894 700 679.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *