Партньор на Проватон
 Ето го дрогираният Кристиян Николов, който уби с джипа си Милен Цветков

Ето го дрогираният Кристиян Николов, който уби с джипа си Милен Цветков

Сподели в

Кристиян Асенов Николов е 22-годишният дрогиран джигит, който в неделя вечер уби с джипа си журналиста Милен Цветков.

Той е син на Десислава Пешева Николова, съдружник на алкохолния бос Миню Стайков в “Сис индъстрис” .

Полицията отказва подробности до изясняване на случая.

Според агенция ПИК, колата, която е карал Кристиан Асенов Николов се води собственост на фирма , специализирана във винопроизводството.

Както стана ясно журналистът, който минути след 18 часа в неделя спира на червен светофар на кръстовището пред мол “Парадайз” с столицата, е бил ударен отзад със страшна сила от младежа.

Според първоначалната информация вместо с разрешените 30 километра в час, шофьорът на джипа  е карал с над 80 километра в час. Според очевидци Милен Цветков буквално е разцепил с главата си предното стъкло на своя автомобил.

Кристиян Асенов Николов има книжка от 2016 година. В досието му има само едно малко нарушение. С направения му тест е реагирал на канабис и амфетамин. Той е задържан за 24 часа в 4-о РПУ. Той попада под член на 343б от НК, който предвижда от 3 до 15 години затвор”, заяви главен комисар Николай Хаджийски пред Нова тв.

Според експерти  цената на джипа-убиец Ауди Q 7, въпреки че не е последен модел, което показват регистрацията и стоповете му, е над 120 хиляди лева.

Фирмата на майка му “Десислава Пешева Комерс”, която е собственик на джипа Ауди, с който е извършена катастрофата, отнела живота на журналиста, е спечелила милиони по Програмата за развитие на селските региони и се занимава с лозаро-винарство.

Очаквайте подробности

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *