Партньор на Проватон
 Варненка със свое предаване по БНТ

Варненка със свое предаване по БНТ

Сподели в

Илина е позната на зрителите от “По света и у нас“, където е водеща през последните три години. Тя е журналист от 14 години и последните десет са в БНТ, като репортер и водещ. Нейни теми са социалните, икономическите и финансовите.

Илина Бисерова има предишен опит във в-к “Труд“ и в Дарик радио – Варна, където е родена. Първите си стъпки прави в социална тематика, а малко по-късно започва да чете и да отразява икономически и финансови теми.

“В БНТ имах възможността да подготвям две рубрики – едната беше посветена на онези икономически новини, които остават извън новините. Стремях се да представям един по-задълбочен ъгъл върху темите, защото в новините не винаги остава време за такъв поглед. А втората рубрика бе с по-социална насоченост – “Твоите права“ в защита на правата на хора, ощетени след фалит на техните работодатели“, казва за себе си Илина.

Тя е новото лице на “Бизнес.БГ”, предаването, което търси по-задълбочена и аналитична гледна точка към случващото се в икономическия живот в България и по света. Изключително сериозно е застъпен образователният елемент с разясняване на основни събития и термини, така че да бъдат разбрани и от неспециалист. “Бизнес.БГ” представя интересни и поучителни истории от света на предприемачеството и стопанското управление. В предаването ще търсим отговори какво се случва с парите ни, как да инвестираме, как да управляваме кредитите и спестяванията си и как се постига финансова стабилност.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *