Партньор на Проватон
 Хороскоп за 17 април: Близнаци – хармонизирайте личния живот, Рак – бъдете по-честни

Хороскоп за 17 април: Близнаци – хармонизирайте личния живот, Рак – бъдете по-честни

Сподели в

Овен

Ако сте силно заинтересовани да поставите любовта си на първо място, тогава ще трябва да направите много повече от една мисия. Думите няма да са достатъчни, когато има значителни недостатъци.

Въпреки че притежавате силно качество да бъдете лидери, вие ще бъдете в състояние на безусловна спонтанност. И днес нищо няма да ви попречи за постигането на набелязаните цели.

 

Телец

Влюбените ще се опитат да придадат по-пълен смисъл на връзката, опитвайки се да говорят за бъдещите си проекти, които до вчера са изглеждали невъзможни. Това ще даде силен романтичен тласък и на двама ви.

Ако понижите твърде много стандартите си днес, може да не успеете да останете доволни от това, което правите. Имането на твърде много непостижими очаквания със сигурност не е най-добрият начин за повишаване на самочувствието.

 

Близнаци

Ще имате достатъчно предпоставки, за да хармонизирате напълно тази област от личния си живот. Това е деня в който можете да затвърдите  своя статус и позиция в семейния си живот.

Ако вярвате, че сте постигнали добри резултати в миналото, нямате причина да спрете и да не се опитвате да отидете още по-далеч, излизайки извън своите граници. Вашата прословута амбиция ще носи само ползи през този ден.

 

Рак

Вероятно всеки път, когато се опитвате да установите по-дълбока връзка, след това сте се спрели на най-красивото. Този ден ще ви научи да бъдете по-честни, опитвайки се да изразявате чувствата си директно.

Възможно е да имате някакво малко затруднение, което може да ви накара да удължите времето на вашите идеи или проекти. От професионална гледна точка ще ви е трудно от тези, които не го очакват. Опитайте се да реагирате, но без да сте твърде негативни изказите си.

 

Лъв

Самотните ще предпочетат да имат кратки, но интензивни връзки, вместо да се включват в нещо по-сериозно. Миналото ви може силно да повлияе на този тип избор.

Навярно ще откриете известни несъответствия между начина ви на работа и този на другите. Вашата основна задача за днес е, първо да се справите с това, да се разбирате с хората около вас, а едва след това да приложите волята си. Разбирателството ще ви бъде само от полза.

 

Дева

Ще има отлични условия за вас и вашите истории, но тази седмица ще трябва да поработите по-усилено. Думите няма да са достатъчни, вие също ще трябва да докажете какво чувствате.

И днес някои хора биха ви определили като пунктилни (придирчиви), но вашата прецизност отново ще се базира на внимателното  наблюдение и аналитичност. Не се страхувате да се приемете тежките предизвикателства на деня, защото ще знаете как да се организирате.

 

Везни

Може да има приятни изненади със семейството и роднините. За вас е благоприятен период, затова използвайте най-добре това време. Ще имате полза от лица от противоположния пол.

Ще имате много възможности да тръгнете и да постигнете някои цели, особено днес, така че наистина трябва да се концентрирате и да давате само най-доброто от себе си. В противен случай ще загубите цял ден зад пренебрежимите подробности.

 

Скорпион

Духовно ще бъдете много стабилни. Вашият приятелски кръг също ще се увеличи. Трябва да обърнете специално внимание на връзката с вашия партньор, защото там нещата ще бъдат твърде деликатни.

Може би ще препрочетете да изоставите пътя на своето его, отколкото да наранявате чувствата на другите или да ги разочаровате. Това обаче изисква твърде много жертви, които ще ви накарат да бъдете несигурни днес.

 

Стрелец

Очертават се катаклизми в семеен или любовен план, въпреки че ще искате по-дълбока емоционална връзка. Но към края на този ден  хармонията значително ще се подобрява.

Опитайте се да завишите очакванията си днес. Въпреки всичко, когато сте в привилегировано положение, за това няма да имате от какво да се оплаквате, а само да благодарите. Въз основа на това предположение ще можете да си направите заключенията.

 

Козирог

Възможни са известни неразположения. Семейните отношения ще бъдат относително задоволителни. Въпреки че отношенията с децата ви може да не са добри или да се влошат.

Опитайте се да продължите напред, въпреки всичко, което ще ви предложи този ден. Вероятно ситуациите ще се окажат за вас доста объркващи и няма да можете да вземате решения, които са съгласувани още в самото начало.

 

Водолей

Днес могат да възникнат трудни ситуации, но не губете вярата сърцето си, в резултат на това самочувствието ви ще работи във ваша полза. Споровете трябва да бъдат сведени до под нулата, така че ви съветвам да бъдете внимателни.

Вероятно през този ден ще бъдете повече от проницателни, питащи и най-вече подозрителни. Поради тази причина ще стигате по рано до дадено решение пред останалите, тъй като ще развиете максимално своята интуиция, не както обикновено.

 

Риби

Ще развиете ново приятелство, което ще бъде много полезно и значимо. Най-вероятно ще се радвате на уважение и чест от интелигентни хора и ще бъдете доста популярни сред противоположния пол.

Може би малко прекалено интровертно, но много дълбоко вътре в себе си, ще чувствате, че няма да се справите днес. Препоръчвам ви да не се отказвате пред затрудненията, а да се борете, докато не усетите, че сте победителите.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *